Hocam zahmet olmazsa kulaklığın tepesini ölçme şansınız var mı acaba? bu ürün 85x235 gözüküyor. Hem havuzdaymış gibi yüzmesin hem de küçük durmasın.Bendekide bu tarz bir ürün büyük ihtimal uyacaktır
Hocam zahmet olmazsa kulaklığın tepesini ölçme şansınız var mı acaba? bu ürün 85x235 gözüküyor. Hem havuzdaymış gibi yüzmesin hem de küçük durmasın.Bendekide bu tarz bir ürün büyük ihtimal uyacaktır
Hocam kulaklık kendini kapatıyor tabii ki de açmak zorundasınız, eğer çok uzun süre kapalı kalmazsa dediğiniz gibi hemen kapanmıyor zaten uyku moduna alıyor kendini.Hocalarım selam. Dün kulaklık geldi çok memnunum. Hatta rahatlığından gece 3-4e kadar aralıksız oyun oynadım fakat dün akşam bilgisayarı kapattığımda ışık yanıp sönüyordu. Sanırım kapandıktan sonra bağlantısını kopması biraz sürüyor. Bugün bilgisayarı 1 dakika önce açtım ve kulaklık bilgisayara bağlı değildi. Uygulama da bağlı değil gözüküyordu ve açma-kapama tuşuna basılı tutup kendim açtım. Otomatik bilgisayarı açınca bağlanma gibi bir seçeneği yok mu? ben her bilgisayarı açtığımda mı bağlayacağım acaba?
Uyku modu dediğiniz bilgisayarın uyku modu sanırım hocam. Normalde kullanmadığım için garip geldi. O halde her bilgisayarı açışımda kulaklığı açacağım teşekkür ederim.Hocam kulaklık kendini kapatıyor tabii ki de açmak zorundasınız, eğer uyku modunda olursa otomatik bağlanır.
Bilgisayarın değil hocam kulaklığın, son mesajı bir daha düzenledim. Gün içinde sadece sabahları açıyorum ben onun dışında pc başından kalksam da kapanmıyor.Uyku modu dediğiniz bilgisayarın uyku modu sanırım hocam. Normalde kullanmadığım için garip geldi. O halde her bilgisayarı açışımda kulaklığı açacağım teşekkür ederim.
Onu nasıl yapıyoruz hocam? ayarlarını yapacağımız bir yer var mı?Bilgisayarın değil hocam kulaklığın, son mesajı bir daha düzenledim. Gün içinde sadece sabahları açıyorum ben onun dışında pc başından kalksam da kapanmıyor.
Firmware update sonrası uzun bir süre kullanmazsan uyku modu ondan sonra da kendini komple kapatıyor. Ayarı yok.Onu nasıl yapıyoruz hocam? ayarlarını yapacağımız bir yer var mı?
Anladım hocam teşekkür ederim.Firmware update sonrası uzun bir süre kullanmazsan uyku modu ondan sonra da kendini komple kapatıyor. Ayarı yok.