🔥🔥Assassin's Creed Black Flag Resynced Tanıtıldı🔥🔥

kankam gözünü seveyim orginal ile arasında daglar var kurban olayım rt bile olmasa çok iyi görünüyor

steamdan traileri izledim begendim fikrim degişti. ama hikaye olarak aynısını birebir kopyaladılarsa eksi basarım.
- oyunun içine yeni ve güzel görevler eklenmeli
- karakterler arası diyaloglar daha iyi olmalı yani baştan yazılmalı veya düzenlenmeli.
- Eşyalar ve yetenekler baştan yapılmalı

steamdan traileri izledim begendim fikrim degişti. ama hikaye olarak aynısını birebir kopyaladılarsa eksi basarım.
- oyunun içine yeni ve güzel görevler eklenmeli
- karakterler arası diyaloglar daha iyi olmalı yani baştan yazılmalı veya düzenlenmeli.
- Eşyalar ve yetenekler baştan yapılmalı
steamdan alma kanka ubisoft + premium var türkcell üzerinden 400 tl direk day one oyunu veriyor 1 aylık alır yersin çıktıgında

Oyunun hem grafikleri çok iyi yani remake olduğunu belli ediyor. Ve dövüş mekaniklerini ben beğendim. Son zamanlarda ubisoft'tan nefret etsem de umarım bu remake başarılı yapıyordur. Ve konsollarda ve PC'de umarım oyunu iyi optimize ederler. Ve tahminim bu remake Assassin's Creed Black Flag Resynced düz PS5'de bile eğer iyi optimize ederlerse 2k'da rahat açar

Oyunun hem grafikleri çok iyi yani remake olduğunu belli ediyor. Ve dövüş mekaniklerini ben beğendim. Son zamanlarda ubisoft'tan nefret etsem de umarım bu remake başarılı yapıyordur. Ve konsollarda ve PC'de umarım oyunu iyi optimize ederler. Ve tahminim bu remake Assassin's Creed Black Flag Resynced düz PS5'de bile eğer iyi optimize ederlerse 2k'da rahat açar
ps5 ile ilgili bri açıklama vardı 3 mod olucak diye

oyunda kapatılmayan raytraysing var o yüzden 4k da ultra rt de anca 4090 başa çıkar
Ciddi mi ya bu 40 yılın başı şunu oynarım dediğim bir şey çıkmış o da zorunlu RT mi istiyor? Bir de madem istiyor minimum gereksinimlerde neden 5500XT var RT desteği yok ki 5000 serisinin? Bende 5700XT var şimdi oynatacak mı oynatmayacak mı hiçbir şey anlamadım bu oyunun verisinden.

@asko56 Hocam çok teşekkür ederim. Çünkü ben düz PS5 sahibi olarak oyunun çözünürlüklerini nasıl olacak diye merak etmiştim. Ve linki bulup atmışsınız. Tekrar teşekkür ederim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,278
Üyeler
192,990
Son üye
apoyuciken
Geri