❗❗Beyler Dolandırıcı İfşalıyorum Dikkat Edin Yayın❗❗

Dediğinden hiçbirşey analamadım kardeşim. Burada çentik farklı bir bölgede olmaz standarttır. Her işlemci serisinde aynı yerdedir. Pin dizilim ortadaki ufak boşlukları simetrik olmaz yani bir tarafta iki boşluk arasında uzaklık diğer taraftakine göre kısadır. REsimdeki gibi mesela dikine olarak soldakinde 5 pin varken sağdakinde 6 pin var. Aksi durumda kullanıcı hatalı takıp sıkıntı çekebilir. Aynı şey çentiklede alakalı. Anakartın üstündeki yön ile işlemcideki yön aynı yerde olmalıdır.
Alt pcbden bahsetmişsin şimdi burada işlemcilerin hepsi aynı mı? Başlıkta 5800x yazıyordu yine alttaki resimde 5800x var. Dediğim gibi aynı serilerde her şey aynıdır. Kısaca bir yuva şekli am3/am4/am5 hangisi ise o serideki tüm işlemcilerde yön aynıdır çentik yeri aynıdır. Elektriksel tasarımdan kastın am3/am4/am5 sanırım. Ben öyle anladım. Aslında aynı şeyler söyleniyor ama resimdekiler komple yanlış olmuş.

Ha şu da olabilir belki sahte işlemcilerdir. Zira çinde piyasaya sürülmüştü. Olabilir neden olmasın.

2362-installed.jpg
2362-front.jpg

Not : Görsel techpowerupdan alınma
2362-back.jpg
Sahte ile alakası yok kanka direkt montaj vs pinlere bakarsan ok yönünün orada 2 pin var bu ilanlardaki görsellerde 3 var hadi ok yönünü geçtim yani takamazsın bile sokete pin farklı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Dediğinden hiçbirşey analamadım kardeşim. Burada çentik farklı bir bölgede olmaz standarttır. Her işlemci serisinde aynı yerdedir. Pin dizilim ortadaki ufak boşlukları simetrik olmaz yani bir tarafta iki boşluk arasında uzaklık diğer taraftakine göre kısadır. REsimdeki gibi mesela dikine olarak soldakinde 5 pin varken sağdakinde 6 pin var. Aksi durumda kullanıcı hatalı takıp sıkıntı çekebilir. Aynı şey çentiklede alakalı. Anakartın üstündeki yön ile işlemcideki yön aynı yerde olmalıdır.
Alt pcbden bahsetmişsin şimdi burada işlemcilerin hepsi aynı mı? Başlıkta 5800x yazıyordu yine alttaki resimde 5800x var. Dediğim gibi aynı serilerde her şey aynıdır. Kısaca bir yuva şekli am3/am4/am5 hangisi ise o serideki tüm işlemcilerde yön aynıdır çentik yeri aynıdır. Elektriksel tasarımdan kastın am3/am4/am5 sanırım. Ben öyle anladım. Aslında aynı şeyler söyleniyor ama resimdekiler komple yanlış olmuş.

Ha şu da olabilir belki sahte işlemcilerdir. Zira çinde piyasaya sürülmüştü. Olabilir neden olmasın.

2362-installed.jpg
2362-front.jpg

Not : Görsel techpowerupdan alınma
2362-back.jpg
Sahte işlemcide olsa dolandırıcı mı dolandırıcı

Sahte ile alakası yok kanka direkt montaj vs pinlere bakarsan ok yönünün orada 2 pin var bu ilanlardaki görsellerde 3 var hadi ok yönünü geçtim yani takamazsın bile sokete pin farklı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sahte işlemcide olsa dolandırıcı mı dolandırıcı
Her türlü (y)

Olay çok basit arkadaşlar ilanı savunan vatandaş Belli ki dolandırıcının kendisi ve fotoğraflar yapay zeka ile çoğaltılmış işlemcinin tek bir noktasında üçgen olur Bu da işlemciyi anakartla uyumlu bir şekilde yanlış yönde takmaman için bir uyarı niteliğindedir 2 tane 3 tane olması veya hiç Olmaması mümkün değil sadece tek bir köşede bir tane olur Aynı zamanda üçgenin olduğu köşede 2'ye 2 şeklinde pin olur ortasında beşinci bir pin olmaz yani Zaten bariz bir şekilde montaj yapılmış ai ile çoğaltılmış bir fotoğraf olduğu belli bu ilanı savunan eleman da çok bariz ki bu ilanı paylaşan kişinin kendisi Çünkü aklı olan hiç kimse bunu savunmaya çalışmaz

Son düzenleme:
Bu tarz dolandırıcı ilanlar PlayStation 5 lerde de cok oluyor güvenli ödeme ile satıyorum diyip başka ibana artırıyormus sanırım parayı

Hesabını da silmişler çakal bir daha ilan açar diye favori satıcı yapmıştım listede yok
Tekrar acar gelir malesef. Bunlari ihbar yapin kayda girsinki takibe dusuyorlar. Sonra polis alici kiligina girip bunlari yakaliyor. Bikac ay surebiliyor ama kesin cozum. Sonrasinda tabi bazi bedhahlar af cikarip salmazsa bunlari iyi

GÜNCELLEME : BEYLER MÜJDE DOLANDIRICIMIZ KALDIRDI İLANLARI :D SAHİBİNDENİ FALAN ARADIM ÖYLE ŞİKAYET ETTİM FALAN İŞE YARADI XD

dostlar hiç gizlemeden atıyorum adam dolandırıcı fiyatlar piyasaya göre ztn hiç gerçekçi değil konuşma gereği duymadım işlemcini montaj yönünü gösteren çentiklere bakın yapay zeka ile çoğaltmış aklınca milleti tokatlayacak 7600x satıyor 4k ya tüm fotolar internetten çalınmaAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
İkinci elden işlemciyi 15'ten 10'a düşmüyorsa mesela 7800x3d almayın, gidin taksitli alın. Eşşek gibi düşürsünler piyasayı. 9700x sıfırı kuponla 12500 falan, ikinci elde 11'den aşşağı vermiyorlar max o işlemci 9500 olmalı mesela. X3D piyasası zaten ayrı komedi. 1500TL ucuz diye ikinci el işlemcimi alınır :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,332
Üyeler
193,002
Son üye
Asivva
Geri