🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

5080 60a geldi, 60k para bağlayıp 64e koymuş fiyat kötü değil de neden aldın 4k kar için onu anlayamadım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hepsi depo ürünü ve işin garibi çok düşük kar marjı ile satıyor.
Hocam profilini baktım adamın 258 sadece kargolu satışı var 3 yılda. Sahibindende çok satış yaptım her 10 satışımdan sadece 1 tanesi kargolu felan denk geldi. Genelde elden teslim alınır. Bu adamın hiç yoksa 3 yılda 1000 satışı vardır en kötü senaryoda. her birinden 3-4 bin kar etmiş olsa ki kiminden çok kiminden daha az ürünün boyutuna göre düşünürsek ortalama hadi 3000 diyelim. 3 milyon tl sadece net kar var. Vergi algı dükkan kirası yok. Ki 1000 satış bence böyle bir sahibinden mağazası için az. Buna rağmen 3 yılda 3 milyon kar desek. Aylık 108 k para yapar. Bence güzel para.

Hocam profilini baktım adamın 258 sadece kargolu satışı var 3 yılda. Sahibindende çok satış yaptım her 10 satışımdan sadece 1 tanesi kargolu felan denk geldi. Genelde elden teslim alınır. Bu adamın hiç yoksa 3 yılda 1000 satışı vardır en kötü senaryoda. her birinden 3-4 bin kar etmiş olsa ki kiminden çok kiminden daha az ürünün boyutuna göre düşünürsek ortalama hadi 3000 diyelim. 3 milyon tl sadece net kar var. Vergi algı dükkan kirası yok. Ki 1000 satış bence böyle bir sahibinden mağazası için az. Buna rağmen 3 yılda 3 milyon kar desek. Aylık 108 k para yapar. Bence güzel para.
Satış yapabiliyorsa zaten finansal olarak bir mantığa otutturmuştur sistemini taksit imkanı vs derken sürüm varsa yürür

Adam cihazların garantisini de veriyor. Ne üzerinden böyle rahat söylüyor anlamadım. Evet seri numarasından çıkıyor ama alıcı sormuyor mu faturası nerede diye

Ya da bu adam fatura basıyor teslim ederken alış tarihinden

Adam cihazların garantisini de veriyor. Ne üzerinden böyle rahat söylüyor anlamadım. Evet seri numarasından çıkıyor ama alıcı sormuyor mu faturası nerede diye

Ya da bu adam fatura basıyor teslim ederken alış tarihinden
Depo faturası veriyordur hocam.Ama depo ürünlerindede sadece amazon garantisi oluyor diye biliyorum burdan okuduğum kadarıyla.

Maşallah hocam elinize sağlık güzel analiz olmuş. O zaman adam bunu ana iş olarak yapıyor.

E yani gelen giden misafir çocuklar için düşünmüştüm, vursa parçalasa canın yanmaz. 1500 den iyiydi ama kısmet.
Aynen öyle kısmet
Bu kadar kontrolsüzlüğe içinde ürün olan kargo gelmesi bile mucize

Depo faturası veriyordur hocam.Ama depo ürünlerindede sadece amazon garantisi oluyor diye biliyorum burdan okuduğum kadarıyla.
Aynen hocam Amazon garantisi var sadece faturada ikinci el yazıyor ama bu adam ürünlere nasıl garanti veriyor anlayamadım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,088
Üyeler
192,875
Son üye
mehmetali52
Geri