Aydi
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 920
Sipariş veriyor sanki rahatlığa bakben alırım kralbanyo için de var mı? bir de sifon-klozet takımı
![]()
Sipariş veriyor sanki rahatlığa bakben alırım kralbanyo için de var mı? bir de sifon-klozet takımı
![]()
Teknosadan outlet hava temizleyici almıştım piyasanın %40 altına geldi memnunum 6 aydır kullanıyorum.miniöde ve teknosa outlet'i deneyen oldu mu ? Amazon Depo gibi uyguna satıyorlar ama teşhir olur ihtimali korkutuyor. Outlet sorun değil de
Teknosadan outlet hava temizleyici almıştım piyasanın %40 altına geldi memnunum 6 aydır kullanıyorum.
Eksiği yoktu hocam şans meselesi biraz.orası harbiden ucuza satıyor peki ya eksiği var mıydı en azından ?
Bu televizyon sık sık indirime giriyor, kölenin scout listesine yazmak lazım.Next YE-58GFSG8-QLED 58" 147 Ekran UHD 4K Google TV : Amazon.com.tr: Elektronik
Next YE-58GFSG8-QLED 58" 147 Ekran UHD 4K Google TV : Amazon.com.tr: Elektronikwww.amazon.com.tr
Next YE-58GFSG8-QLED 58" 147 Ekran UHD 4K Google TV - 14.143 TL (%36 indirim)
Birine kırık gelmişti bu aynısı mı acabaNext YE-58GFSG8-QLED 58" 147 Ekran UHD 4K Google TV : Amazon.com.tr: Elektronik
Next YE-58GFSG8-QLED 58" 147 Ekran UHD 4K Google TV : Amazon.com.tr: Elektronikwww.amazon.com.tr
Next YE-58GFSG8-QLED 58" 147 Ekran UHD 4K Google TV - 14.143 TL (%36 indirim)
köle olayı ne yaBu televizyon sık sık indirime giriyor, kölenin scout listesine yazmak lazım.
Şu köle diyenleri SS alıp Chatgpt'ye atayımda, hasım listesine eklesin. İşte ben Chatgpt karşınızdayımköle olayı ne ya![]()
Fişini çekersek ne yapabilir ki..Şu köle diyenleri SS alıp Chatgpt'ye atayımda, hasım listesine eklesin. İşte ben Chatgpt karşınızdayım![]()