PC Temizliği mi, Gaming Laptop mu?

vinsanity1525

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
249
aşağıda sistem özelliklerim yazıyo ben bu sistemi haziran 2023 te aldım ozamanlar bacaklarımda fazla bi problem yoktu gaming gen magazasına 3-4 durak degistirip gidebiliyodum öyle söyliyim ancak suan tekerlekli sandalyedeyim sizlere sorum 3 yıldır PC temizlik falan yaptırmadım halyle LOL oynarken bile 85-90 derecelere kadar ısınıyo sağlam bi temizlik yaptırıp kullanmaya devammı ediyim yoksa kasayı satıp gaming laptopmu alayım parça arızası falan olursa en azından servisi evime yakın sayılır malum sıkıntımdan dolayı suan parca bozulsa pc de garantiside bitti gezip yaptıramam parcaları

aşağıda sistem özelliklerim yazıyo ben bu sistemi haziran 2023 te aldım ozamanlar bacaklarımda fazla bi problem yoktu gaming gen magazasına 3-4 durak degistirip gidebiliyodum öyle söyliyim ancak suan tekerlekli sandalyedeyim sizlere sorum 3 yıldır PC temizlik falan yaptırmadım halyle LOL oynarken bile 85-90 derecelere kadar ısınıyo sağlam bi temizlik yaptırıp kullanmaya devammı ediyim yoksa kasayı satıp gaming laptopmu alayım parça arızası falan olursa en azından servisi evime yakın sayılır malum sıkıntımdan dolayı suan parca bozulsa pc de garantiside bitti gezip yaptıramam parcaları
Hocam eğer senin içine gaming laptop daha siniyorsa laptop al en azından laptobun macununu filan rahat rahat sen yapabilirsin her şeyini vs.
Ama şuan ki kullandığın kasa da kötü değil gayet yeter güle güle kullan satarsan da hayırlısı olsun.

Hocam eğer senin içine gaming laptop daha siniyorsa laptop al en azından laptobun macununu filan rahat rahat sen yapabilirsin her şeyini vs.
Ama şuan ki kullandığın kasa da kötü değil gayet yeter güle güle kullan satarsan da hayırlısı olsun.
soal hocam sağlam temizlik yaptırıcam ücret karsılıgında merak ettigim güncel yüksek fps gerektiren oyunlar ne var biliyorumda mesela rdr2 falan rahatca oynayabilirmiyim bu sistemle LOL den baska bisey oynamadım bide csgo

temizlik yapıp kullanmaya devam edebilirsiniz hocam güzel pc

Bence lol ağırlıklı takılıyorsan sistem yeterli temizlettirip devam et. Ama 2k Ultrada hikayeli AAA oyunlar oynamak istiyorsan haliyle yeni bir kasa alman gerekiyor. Laptop ben hiçbir şekilde önermiyorum yerinde sabit duracaksa.

soal hocam sağlam temizlik yaptırıcam ücret karsılıgında merak ettigim güncel yüksek fps gerektiren oyunlar ne var biliyorumda mesela rdr2 falan rahatca oynayabilirmiyim bu sistemle LOL den baska bisey oynamadım bide csgo
oynarsın hocam bütün oyunları fakat en yüksek ayarlarda olmaz

rahatça rdr2 oynarsın hocam, eğer taşınabilirlik lazımsa bi laptop al ama ben olsam bu kasadan laptopa geçmezdim bakım yaptırır kullanmaya devam ederdim.

Kral ankaradaysan temizlik için yardımcı olabilirim o işler basit.

hepinize tesekkur ederim pc sabit yerde duracak bende laptop almaya sıcak bakmıyorum aslında ama suana kadar hic bi problem yasamadım kasada olurda parçada bozukluk olursa ne yapıcam hic bilmiyorum bütün parcalar asus istanbulda yasıyorum

Dm bakar mısın

Geçmiş olsun kral inşallah hayatın istediğin gibi ilerler.

saolun arkadaslar iyi dilekleriniz icin 2023 te bu duruma gelcegimi bilseydim kasa toplamazdım da işte hayat :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,357
Üyeler
193,006
Son üye
arslnrn
Geri