-Mehmet-
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 6,179
sebepben bu tarz markalara bi ısınamıyorum nedense ya.
sebepben bu tarz markalara bi ısınamıyorum nedense ya.
bilmiyorum öncesinde bi oppo bide xiomai cihaz kullandım bi süre sonra hantallaşma oldu dönemine göre de iyi cihazlar kullandım bide...sebep
bu hantallaşma işini hiç bir android üreticisi çözemedi, samsung cihazlarda dahi oluyor. Eskiye göre çoğu marka çok ilerleme kaydetti ama hala apple önde.bilmiyorum öncesinde bi oppo bide xiomai cihaz kullandım bi süre sonra hantallaşma oldu dönemine göre de iyi cihazlar kullandım bide...
samsung falan gene iyi yol kat etti s serisinde çok bişi olmuyor da apple bu işin son noktası yani.bu hantallaşma işini hiç bir android üreticisi çözemedi, samsung cihazlarda dahi oluyor. Eskiye göre çoğu marka çok ilerleme kaydetti ama hala apple önde.
buyuk android updatelerinden sonra (14ten 15e 15ten 16ya gibi) factory reset atarsaniz hantallasma olmuyor.samsung falan gene iyi yol kat etti s serisinde çok bişi olmuyor da apple bu işin son noktası yani.
Buna niye mecbur kalıyoruz ki yanibuyuk android updatelerinden sonra (14ten 15e 15ten 16ya gibi) factory reset atarsaniz hantallasma olmuyor.
Örn: şu an kullandigim realme 12+ android 14ten 16ya geçti herhangi bir hantallaşma yok. çünkü factory reset attim buyuk updatelerden sonra
iphone ne ya 2 saatte bir telefonu şarjamı takıcanbu ne la bu markalardan telefon alan var mı 20kya 2. el iPhone 12 veya sıfır Samsung alırım daha iyi
6 senelik iphone 12 ye o para verilir mi labu ne la bu markalardan telefon alan var mı 20kya 2. el iPhone 12 veya sıfır Samsung alırım daha iyi
Çözemezler çünkü sistemin temeli o zaten cache tutarak çalışıyor dalwik dw cache sistemini incelerseniz androidin çalışma mantığını anlatıyor basitçe önbelleğe alıp sistem çalışıyor belli bi süre sonra şişiyor.bu hantallaşma işini hiç bir android üreticisi çözemedi, samsung cihazlarda dahi oluyor. Eskiye göre çoğu marka çok ilerleme kaydetti ama hala apple önde.