ömerhalisdemir
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
Asus bir tık önde
Teknik olarak bir sıkıntı yok. Ryzen 9000 serisi için geliştirildi deniyor. 11 faz olması da avantaj.78003d için iyi olur mu bu
Aklımda sapphirein snakartlari da var fiyatına göre güzel özellikler vermesi beni cezbediyor Ama emin değilim yazın elimde ki işlemci ile anakart set olarak satmayi düşünüyorum bakalım...Teknik olarak bir sıkıntı yok. Ryzen 9000 serisi için geliştirildi deniyor. 11 faz olması da avantaj.
Güzel anakart alınır.Nasıl anakart
enim x870i alın derim sıkıntı çıkmadı gigabyte x870 aorus elite wifi 7Aklımda sapphirein snakartlari da var fiyatına göre güzel özellikler vermesi beni cezbediyor Ama emin değilim yazın elimde ki işlemci ile anakart set olarak satmayi düşünüyorum bakalım...
Hocam x870 tuzak ya. Sizle bi kere daha konuşmuştuk hatırlıyom. Ben hiç sevmiyom x870i.enim x870i alın derim sıkıntı çıkmadı gigabyte x870 aorus elite wifi 7
Üst segmentAnakart neyi beğenmiyorsunHocam x870 tuzak ya. Sizle bi kere daha konuşmuştuk hatırlıyom. Ben hiç sevmiyom x870i.
B850, b650, b850m daha hoşuma gidiyor. X870 den memnun olmayan insanlar görüyorum baya baya.Üst segmentAnakart neyi beğenmiyorsun
Vallahi kaç Aydır kullanıyorum Bir sıkıntı bile çıkmadıB850, b650, b850m daha hoşuma gidiyor. X870 den memnun olmayan insanlar görüyorum baya baya.