🔥İndirim MSI RTX 5070 TI VENTUS 3X OC 16G 50.872 TL

Yahu ne çok biliyonuz la. MSRP den satılan 5070Ti göstersene bana. Gir newegg'e en ucuz 5070Ti 1000 dolar. Anca ahkam kesiyonuz ya sanki piyasayı bilmiyormuş gibi davranmayın. Vergiler ülkesinde MSRP den ekran kartı mı almayı düşünüyodun ? Yurt dışında 1000 dolar şey ülkemizde 50 ye satılıyosa şükretmen lazım. Yapacaklar bir gün araba gibi 3x devlete 1x kendine görücen o zaman 750 Doları.
5070 serisinin avrupa fiyatlarıda bizm fiyatlara yakın

colorful battle ax mı bu mu ? çünkü tam olarak bugün battel ax alacaktım 52 k ya bu daha ucuz olmuş öneriniz nedir ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

colorful battle ax mı bu mu ? çünkü tam olarak bugün battel ax alacaktım 52 k ya bu daha ucuz olmuş öneriniz nedir ?
birde bizim şirkette ki bilgi işlem çalışanına sordum anakartın hangi marka ise ondan almak daha iyi olur dedi doğruluğu var mıdır ?

birde bizim şirkette ki bilgi işlem çalışanına sordum anakartın hangi marka ise ondan almak daha iyi olur dedi doğruluğu var mıdır ?
onun bunun tanıdıgı ile işe girimiş adamların lafını dinleme öyle bir dünya yok

Battle axe kullanıyorum bundan daha kalın bir kart zaten orası ayrı. İncehesap gecede 47k almıştım bugün yine cuma indirimi var onu beklemeni öneririm

Şu kartla aralarındaki fark nedir ? almayı düşünüyorum alayım mı bekliyeyim mi işi bilenler cevap verebilir mi ?
msı ventus un imajını degiştimek için giriş seviyesine artık shadows ürününü konumlandırdı ventus ise orta oldu

41k 5070 ti kacırdım o tarz bişey bekliyordum esasında ama inno3d'den sonra alınır mı? sff mevzusu yok sanırım zotac ve inno3d'deki gibi? ne diyorsunuz

Güzel fiyat biraz daha üst modelleri 55 60k bandında . Yıllardır amd kullanan birisi olarak nvidia seviyorum 9070 xt yerine bu kartı kullanmak isterdim ama bugün halen 40k ya 9070 xt nitro+ daha cazip geliyor oyun için

Gigabyte eagle oc sff almıştım sff bu karta göre geride mi acaba sff kartlar tutulmuyor mu acaba

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,849
Üyeler
192,816
Son üye
enesars
Geri