Laptobum çok ısınıyor.

Leonidax

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,641
Merhabalar dostlar elimde lenovo loq 15IAX9 model laptop var.
İşlemcim i5 12450hx ekran kartı 4050 8+16 ram 512+1tb ssd

dostlar son zamanlarda nedense fan hızım ve sıcaklıklarım baya arttı işlemci performans arttırma modunda normalde verimli etkin kullanıyordum fakat onu kullanınca bu aralar baya roblox oynuyorum ekran kartı 80 işlemcide 90 dereceleri görüyor nedense çözemediğim bir şekilde acaba termal ped koymuştum ptm 7950ydi galiba işlemciyede ekran kartınada o mu etkisini yitirdi acaba diye düşünüyorum fakat çözemedim yardımcı olabilir misiniz ?

Verimli etkinden devre dışınada çekince çok performans kaybım oluyor o yüzden onuda yapmak istemiyorum.

Fanların temizliği en son ne zaman yapılmıştı ve yakın zamanda laptopun çalıştığı ortamda toz, kedi kılı vs artışı oldu mu? Ptm ne zaman uygulandı bir de orijinal ya da yüksek kaliteli olduğuna emin misin?

Merhabalar dostlar elimde lenovo loq 15IAX9 model laptop var.
İşlemcim i5 12450hx ekran kartı 4050 8+16 ram 512+1tb ssd

dostlar son zamanlarda nedense fan hızım ve sıcaklıklarım baya arttı işlemci performans arttırma modunda normalde verimli etkin kullanıyordum fakat onu kullanınca bu aralar baya roblox oynuyorum ekran kartı 80 işlemcide 90 dereceleri görüyor nedense çözemediğim bir şekilde acaba termal ped koymuştum ptm 7950ydi galiba işlemciyede ekran kartınada o mu etkisini yitirdi acaba diye düşünüyorum fakat çözemedim yardımcı olabilir misiniz ?

Verimli etkinden devre dışınada çekince çok performans kaybım oluyor o yüzden onuda yapmak istemiyorum.
Ne zaman uyguladınız? Kolay kolay etkisini kaybeden bir şey değil o faz değişimli termal ped. Fan bakımı vesaire de çok etkiliyor. MSI Afterburner açıp değerleri paylaşır mısınız?

Hocam oyun oynarken ısınıyorsa normal bendede bir ara laptop vardı genel sorun arkadaşlarımda var hepsi ısınmadan şikayetçi ama fanlı laptop soğutucuları var güzelinden bir onlardan al bide termal macun değiş bakımını yap en iyi soğuklugu o zaman alırsın

Ne zaman uyguladınız? Kolay kolay etkisini kaybeden bir şey değil o faz değişimli termal ped. Fan bakımı vesaire de çok etkiliyor. MSI Afterburner açıp değerleri paylaşır mısınız?
Üzerinden neredeyse 8 9 ay geçti hocam Msi afterburner üzerinden baktığım değerler bu şekildeydi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ilk foto devre dışıyken ikinci verimli etkin modundayken

Ekler

• 1777045884236.webp
    1777045884236.webp
    3.1 KB · Hit: 7
  • 1777046059284.webp
    1777046059284.webp
    3.1 KB · Hit: 6
Üzerinden neredeyse 8 9 ay geçti hocam Msi afterburner üzerinden baktığım değerler bu şekildeydi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ilk foto devre dışıyken ikinci verimli etkin modundayken
Böyle hocam

oyundayken bununla birlikte ss veya video atacaksınız.

Geri