Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

Hocam bu tier list neymiş böyle :D . İkisi de sorunsuz gözüküyor Gigabyte platinium olması ve daha ucuz olması biraz daha ön planda bende ama emin değilim hiç inceleme vs. bulamadım direkt bu cihazdan o yüzden kararsızım.
Gigabyte psu alma çok kroniği var o markanın psularında.

bayadır TF7 kullanıyorum Thermalright Bracket yanında gelen geçenlerde MX-7 aldım abimin bilgisayarını onunla yeniledim fakat çok fazla test etme şansım olmadı.
alınabilecek ürün var mı sence

300 tl indirime girmis niye alıyorlar böyle
hiçbir fikrim yok hocam aklıma tek gelen şey incehesab'ın nispeten daha köklü ve güvenilir olmasından kaynaklandığını düşünüyorum bu düşünceyede https://forum.donanimarsivi.com/konu/al-saticilar-platformcularla-calisiyor.1222542/ şu konuyu okuyunca eriştim ama umarım incehesap değildir firma :D
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

alınabilecek ürün var mı sence
beyaz segotep iyiydi az önce arkadaşa önerdiğim çok silik bu hafta beğenmedim açıkçası çok dikkatlide bakamadım fiyatlara. ilk 20 hoş durmuyor. Vatan cumayıda ellerinden aldı bugün bence.

Alınır mı? Oyun oynamayı düşünmüyorum, daha çok cad/cam uygulamaları için lazım. Ayrıca batarya ömrü, taşınabilirlik gibi kriterler de önemli benim için
yok be hocam alinmaz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,949
Üyeler
192,842
Son üye
goonzjacked
Geri