S24 ultra mi s25 mi s25+ mi

enes_1

80+
Reaksiyon skoru
2
ikinci el s24u mi sıfır s25 mi ikinci el s25+ mi arasinda kaldım.Daha çok önemli olan kamera benim için.Oyun bağımlısı değilim ama oynarim da ama ilk önceliğim kamera ve üzüm ömürlük.s25 serisi daha güncel daha uzun ömürlü olabilir ama bi yandan da ultra bi telefon var aklim da karışıyor.kamera açısından hangisi en iyidir ve ikinci elde neye dikkat etmeliyim şimdiden teşekkürler.

ikinci el s24u mi sıfır s25 mi ikinci el s25+ mi arasinda kaldım.Daha çok önemli olan kamera benim için.Oyun bağımlısı değilim ama oynarim da ama ilk önceliğim kamera ve üzüm ömürlük.s25 serisi daha güncel daha uzun ömürlü olabilir ama bi yandan da ultra bi telefon var aklim da karışıyor.kamera açısından hangisi en iyidir ve ikinci elde neye dikkat etmeliyim şimdiden teşekkürler.
Pili yeter dersen S25 Edge bakabilirsin hem sıfır olur hem Ultra ana kamerası var o cihazda.

Pili yeter dersen S25 Edge bakabilirsin hem sıfır olur hem Ultra ana kamerası var o cihazda

Pili yeter dersen S25 Edge bakabilirsin hem sıfır olur hem Ultra ana kamerası var o cihazda.
o muhabbeti duymuştum ama hiç incelemedim ama pek içime sinmemisti yine bi bakicam modele ama şuan s25+ tan yanayim gibi temiz 2. el bulursam hem yeni cihaz en az 7 yıl daha güncelleme garantisi var hem snapdragon canavar gibi işlemci pili baya tatmin edici diger s25 modellerine göre kamerası da beni tatmin eder gibi ama tavsiyeni dikkate alicam çok teşekkürler

Geri