evet bu arada burada da varlarİtopya adminleri aramızda dolaşıyor sürekli beyler dikkatli olun![]()
![]()
O çok kısacık sürede onu alabilen yiğit varsa göndersinler o ekran kartını kralım.İtopya bence forum için hız testi yapıyor 5090'ı da 90kya düşürdüler anında geri yükselttiler. @itopya.com doğruyum dimi?
edit: tamam hatırladım neyİtopya bence forum için hız testi yapıyor 5090'ı da 90kya düşürdüler anında geri yükselttiler. @itopya.com doğruyum dimi?
2 senedir a750 kullanıyorum açmadığı oyuna denk gelmedim çok eski oyunları açmıyor sanırımAnında yükselmiş fiyatı, çeken çekti. 400 TL kupon ile bedavaydı. Bazı oyunlar bu kart ile açılmıyor olsa bile...
Alıntıyı görüntüle
kendim test etmedim ama o yonde de optimizasyon yaptilar diye biliyorum2 senedir a750 kullanıyorum açmadığı oyuna denk gelmedim çok eski oyunları açmıyor sanırım
AMD sayesinde ray reconstruction standart hale geldi. Play station ve gta6 gibi yapimlarla anlasildi. Dolayisyla b580 geride kaldi. 40 serisi de nvdia dlss5 destegi vermiyor 50 serisine getirecegim en az 50 serisi alin dedi. Yakinda yeni cikan oyublar doom gibi rt harici kartlara destek sunmam derse bu ray reconstruction standart hale getirebilirler. Ha nolur 50 ve 90 alti kartlar bi 3 sene daha kullanilir sonra yeni oyunlari acmaz en fazla. 90 serisi karti olanlarda 3 sene sonra medium ayarlarda acarlar 8 sene soonra da low ayarlara duserler vs. Aslinda rekabet sayesinde bu iyimser rakamlari soyleyebiliyoruz artik. Ama 30-40 serisi kartlar rt gecisi oldugu icin cok fszla satti her evde 30 yada 40 serisi kart var nerdeyse. Yani bir anda onlari da çöp etmezler demistim ama firmalari direkt destegi kestigiler dlss5 icin. Allahtan unreal engine vb motorlar zamaninda cikti da en azindan yeni cikan oyunlar halen bu kartlarda calisabilecekBu kart için bir dönem en f/p kart şöyle uçuyor böyle uçuyor deniliyordu sonra neden unutuldu?
hangi oyun acilmiyor gadasını aldığımrt ile açılmıyor olsa