🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

Bi kaç seferdir Amazon depoya gelen güzel indirimli eşyaları almaya çalıştım direkt sepete ekleyip ödeme adımına girmeyi denedim ama sürekli bu adrese teslim edilemez diye uyarı veriyor 2-3 farklı adres denememe rağmen çözümü var mıdır yardımcı olabilecek birisi

Bi kaç seferdir Amazon depoya gelen güzel indirimli eşyaları almaya çalıştım direkt sepete ekleyip ödeme adımına girmeyi denedim ama sürekli bu adrese teslim edilemez diye uyarı veriyor 2-3 farklı adres denememe rağmen çözümü var mıdır yardımcı olabilecek birisi
sizden önce biri aldığı için o hatayı veriyor

Saniye farkıyla ürünü kaçırdığınızda o hatayı verir hep. Salise farkı ile kaçırırsanız da ödeme adımına gelirsiniz ondan sonra şimdi al butonuna tıklarken o yükleme ikonu çıkar ve ödeme işlenirken bu sefer pat diye bu adrese teslim edilemez der, 2-3 kere yaşadım ben o durumu çok can sıkıcı. Aldım diye sevinip alamıyorsun, keyifsiz olaylar.

Wiriless ortalama için alınır mı? Fiyatı ok geldi taksit ile kullananlar var mı?

3p kullanıyorum 1bucuk senedir falan uygulaması donanımlı baya

1777073621203.webp

Böyle bir hız olamaz yaa

Wiriless ortalama için alınır mı? Fiyatı ok geldi taksit ile kullananlar var mı?

Pahalı değil mi g733 ile arasında fark ne kadar?

Kaça geldi ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,180
Üyeler
192,925
Son üye
Barkinpsk
Geri