Fitgirl'den RDR2 indirmek güvenli mi?

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

pEmirq

80+
Reaksiyon skoru
16
Selam, FitGirl üzerinden qBittorrent ile RDR2 indiriyordum (orijinal sitesinden). İndirme sırasında Windows’un kendi antivirüsü uyarı verip setup dosyasını sildi. Antivirüsü kapatıp tekrar indirdim ve VirusTotal’e yükledim. Sonuçlar temizdi ama Windows’un kendi antivirüsü beni tedirgin etti. Ne yapmam lazım?

Selam, FitGirl üzerinden qBittorrent ile RDR2 indiriyordum (orijinal sitesinden). İndirme sırasında Windows’un kendi antivirüsü uyarı verip setup dosyasını sildi. Antivirüsü kapatıp tekrar indirdim ve VirusTotal’e yükledim. Sonuçlar temizdi ama Windows’un kendi antivirüsü beni tedirgin etti. Ne yapmam lazım?
bence risk almaya değmez 200-300 lira için pcye riske etme epic gamesten indirim bekle

Bende yüklü yaklaşık 1 aydır falan, anormal bir şey hissetmedim sistemde.

Virüssüz oyun yok internette, bazıları daha masum bazıları asla anlaşılmaz durumda bazıları belli bir zamana kadar pasif bazıları daha saldırgan falan ama %100 temiz bir şeye daha denk gelmedim neden olsun ki zaten adamlar hayrına yapmıyor.

Risk almayım diyorsanız bunun bilincinde olun gidip korsan oyun oynanan sistemle önemli işlerinizi yapmayın.

Riske girmeye gerek yok, epic games de sürekli indirime giriyor zaten

Hocam ben oyunumu oynarım gerisi önemli değil sadece bilgisayarın anasını ağlatmasınlar o yeterli yoksa format atarım pek önemli değil yani
Ben oyunlara para vermiyorum, o yüzden arada kayıtlı oyunun gidebilir ve güncelleme almazsın. Ben rdr2'yi öyle bitirdim :D Gene olsa gene para vermem.

orijinal siteyi dediğin sonu dikkat etmek lazım çok benzer 3 tane site var bazıları orijinal diye .comdan indiriyor ee tabi virüs bulaşır o yüzden çoğu kişi farkında değil hangi sonu uzantısı sitede girdin?

orijinal siteyi dediğin sonu dikkat etmek lazım çok benzer 3 tane site var bazıları orijinal diye .comdan indiriyor ee tabi virüs bulaşır o yüzden çoğu kişi farkında değil hangi sonu uzantısı sitede girdin?
.site ile biten hocam

• Beğen
Reaksiyonlar: ANYA
Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri