1ST Player 750W 80+ GOLD Gen 5.1 PSU 5000TL

Çıtır fiyatlı 850 yok mu gene bu marka

Noctua fan taksak olmaz mı
PWM olmaması önemli. PWM fanlar voltaj farklılığına göre çalışmadığından saçmalayabiliyor. Noctua'nın FLX serisi var. Sadece voltajla kontrol edilebiliyor. O seri olur. Ha bir de başlangıç voltajı güç kaynağınınkiyle aynı olmalı. Mesela güç kaynağı boştayken fana 5V veriyordur senin aldığın fan çalışmak için 6V istiyordur sıkıntı.

Ek bilgi vereyim bazı güç kaynaklarında PWM kontrol oluyor. Hepsi 2 pinli değil yani. ENERMAX Platimax D.F. II'de PWM örneğin.

1777128148548.webp

Ben kendi güç kaynağımınkini değiştireceğim yakın zamanda.

Pckolik'ten 1st Player Ngdp 1000w modelini aldım paramparça bi kutu ile gönderdiler. Güç kaynağı kadar satıcısı da güven vermeli bence.

Bu markanın 80+ Silver olanını aldım ve ikinci gün iade ettim çünkü coil whine sorunu vardı.

PWM olmaması önemli. PWM fanlar voltaj farklılığına göre çalışmadığından saçmalayabiliyor. Noctua'nın FLX serisi var. Sadece voltajla kontrol edilebiliyor. O seri olur. Ha bir de başlangıç voltajı güç kaynağınınkiyle aynı olmalı. Mesela güç kaynağı boştayken fana 5V veriyordur senin aldığın fan çalışmak için 6V istiyordur sıkıntı.

Ek bilgi vereyim bazı güç kaynaklarında PWM kontrol oluyor. Hepsi 2 pinli değil yani. ENERMAX Platimax D.F. II'de PWM örneğin.

Alıntıyı görüntüle

Ben kendi güç kaynağımınkini değiştireceğim yakın zamanda.
Hocam merakımdan soruyorum şuan TR de bu çok ütopik fiyatlara satılan MEG tarzı seriler dışında alınabilecek en kaliteli ürün Corsair RMx serisi mi yoksa daha iyisi varmıdır
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Npctua fan 1500 lira Asus farkı 15binlira
Adamlar 5080 noctua edition yaptı astralden daha kalın :) Millet redditte sövüyodu 5080 yerine 5090a niye yapmadınız diye

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,987
Üyeler
192,850
Son üye
fwimner
Geri