İddia değil, gerçekler.Fazla iddialı bir yazı.
İddia değil, gerçekler.Fazla iddialı bir yazı.
llk başta o fiyata corsair alınır diyecektim sonra 10 sene garantiyi gördümAkakçe’de görünmüyor, ancak Pckolik’te mevcut. İhtiyacı olanlar için iyi bir fiyat.
İndirim bir süredir zaten devam ediyormuş fakat forumda konusunu göremediğim için, benim gibi göremeyenler adına paylaşmak istedim;
https://pckolik.com.tr/urun/1st-pla...asitor-full-moduler-apfc-10-yil-garantili-siy
PWM olmaması önemli. PWM fanlar voltaj farklılığına göre çalışmadığından saçmalayabiliyor. Noctua'nın FLX serisi var. Sadece voltajla kontrol edilebiliyor. O seri olur. Ha bir de başlangıç voltajı güç kaynağınınkiyle aynı olmalı. Mesela güç kaynağı boştayken fana 5V veriyordur senin aldığın fan çalışmak için 6V istiyordur sıkıntı.Noctua fan taksak olmaz mı
Neden öyle dediniz hocam ?bu fiyatı bu markaya vereceğime corsairi tercih ederdim.
Şu 10 sene garanti olayı o kadar boşki. Tamamen insafa kalmış bir şey.llk başta o fiyata corsair alınır diyecektim sonra 10 sene garantiyi gördüm![]()
Onu yaparsa asus yapar hocamNoctua fan taksak olmaz mı
Npctua fan 1500 lira Asus farkı 15binliraOnu yaparsa asus yapar hocam![]()
Hocam merakımdan soruyorum şuan TR de bu çok ütopik fiyatlara satılan MEG tarzı seriler dışında alınabilecek en kaliteli ürün Corsair RMx serisi mi yoksa daha iyisi varmıdırPWM olmaması önemli. PWM fanlar voltaj farklılığına göre çalışmadığından saçmalayabiliyor. Noctua'nın FLX serisi var. Sadece voltajla kontrol edilebiliyor. O seri olur. Ha bir de başlangıç voltajı güç kaynağınınkiyle aynı olmalı. Mesela güç kaynağı boştayken fana 5V veriyordur senin aldığın fan çalışmak için 6V istiyordur sıkıntı.
Ek bilgi vereyim bazı güç kaynaklarında PWM kontrol oluyor. Hepsi 2 pinli değil yani. ENERMAX Platimax D.F. II'de PWM örneğin.
Alıntıyı görüntüle
Ben kendi güç kaynağımınkini değiştireceğim yakın zamanda.
Adamlar 5080 noctua edition yaptı astralden daha kalınNpctua fan 1500 lira Asus farkı 15binlira
Hocam merakımdan soruyorum şuan TR de bu çok ütopik fiyatlara satılan MEG tarzı seriler dışında alınabilecek en kaliteli ürün Corsair RMx serisi mi yoksa daha iyisi varmıdır