🔥İndirim GSKİLL 32 gb ddr5 ram 18.499tl

Satamayorlar, satamayacaklar, indirecekler, mecburlaaar.

1 ay bekleyeceğine 5 fazla verip alsın. Yapacağıda kesin değil, kaldıki millet yamyam gibi bot basıyor siteye alabileceğide meçhul. Bu fiyat gayet uygun.
Bu fiyata 64gb ram sattı vatan, 5 daha verip alamıyorsun sonuçta ayrıca gerekli grupları takip edersen Vatan ram indirimlerine gayet yetişirsin bence yine yapacak indirim tahmini olarak söylüyorum tabii ki birazda goy goy yapıyoruz

e
1 ay bekleyeceğine 5 fazla verip alsın. Yapacağıda kesin değil, kaldıki millet yamyam gibi bot basıyor siteye alabileceğide meçhul. Bu fiyat gayet uyg

Bu fiyata 64gb ram sattı vatan, 5 daha verip alamıyorsun sonuçta ayrıca gerekli grupları takip edersen Vatan ram indirimlerine gayet yetişirsin bence yine yapacak indirim tahmini olarak söylüyorum tabii ki birazda goy goy yapıyoruz
çoğu site yapacak bekleyin görün zorundalar

Kanka kalmaz ona onlar :D Sepette botçulardan gateway yer. 1 ay sonra o indirim olursa herkes bot hazırlamış bekliyor zaten. Max 5dk da tüm stoklar biter bu sefer.

18-19a bu forumun ikinci el ilanlarında bile bir sürü 32 GB satıyorlar hepsinin ellerinde patladı. Daha da düşecek gibi görünüyor bu fiyatlar. Sana peşin vereceğime "adıma faturalı" 6 taksitle alırım.

Kanka kalmaz ona onlar :D Sepette botçulardan gateway yer. 1 ay sonra o indirim olursa herkes bot hazırlamış bekliyor zaten. Max 5dk da tüm stoklar biter bu sefer.
Alınır hocam Alınır benim imkanım vardıda almadım sistem am4 diye gelsin 1 ay sonra alacağım ddr5 ram bu sefer :D :D

Geri