Bu fiyata 64gb ram sattı vatan, 5 daha verip alamıyorsun sonuçta ayrıca gerekli grupları takip edersen Vatan ram indirimlerine gayet yetişirsin bence yine yapacak indirim tahmini olarak söylüyorum tabii ki birazda goy goy yapıyoruz1 ay bekleyeceğine 5 fazla verip alsın. Yapacağıda kesin değil, kaldıki millet yamyam gibi bot basıyor siteye alabileceğide meçhul. Bu fiyat gayet uygun.
1 ay bekleyeceğine 5 fazla verip alsın. Yapacağıda kesin değil, kaldıki millet yamyam gibi bot basıyor siteye alabileceğide meçhul. Bu fiyat gayet uyg
çoğu site yapacak bekleyin görün zorundalarBu fiyata 64gb ram sattı vatan, 5 daha verip alamıyorsun sonuçta ayrıca gerekli grupları takip edersen Vatan ram indirimlerine gayet yetişirsin bence yine yapacak indirim tahmini olarak söylüyorum tabii ki birazda goy goy yapıyoruz
Kanka kalmaz ona onlarBu fiyata 64gb ram sattı vatan, 5 daha verip alamıyorsun sonuçta ayrıca gerekli grupları takip edersen Vatan ram indirimlerine gayet yetişirsin bence yine yapacak indirim tahmini olarak söylüyorum tabii ki birazda goy goy yapıyoruz
Alınır hocam Alınır benim imkanım vardıda almadım sistem am4 diye gelsin 1 ay sonra alacağım ddr5 ram bu seferKanka kalmaz ona onlarSepette botçulardan gateway yer. 1 ay sonra o indirim olursa herkes bot hazırlamış bekliyor zaten. Max 5dk da tüm stoklar biter bu sefer.
niye zorundalare
çoğu site yapacak bekleyin görün zorundalar
Ben ddr6'ya kadar sistem dizmeyeceğim öyle karar aldımAlınır hocam Alınır benim imkanım vardıda almadım sistem am4 diye gelsin 1 ay sonra alacağım ddr5 ram bu sefer![]()
![]()
ddr6 2030dan sonra çıkar ancaBen ddr6'ya kadar sistem dizmeyeceğim öyle karar aldım![]()
Bencede bu kadar RAM indirimi oluyor var bir şeylerDaha da düşecek gibi bunlar hayrına indirim yapmaz.
kesin israilin bir parmağı varBencede bu kadar RAM indirimi oluyor var bir şeyler
Aynı fikirdeyim. Kara borsa oldu artık talep çok.Kanka kalmaz ona onlarSepette botçulardan gateway yer. 1 ay sonra o indirim olursa herkes bot hazırlamış bekliyor zaten. Max 5dk da tüm stoklar biter bu sefer.