❌İndirim Bitti! Prada Kadın güneş gözlüğü 1400 TL

17 bin TL'lik utümü varmış
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

1 sıfır eksik okumuşsunuz buarada tekrar bakabilirmisiniz ben 1000 liraya goremedim de
Ha ütününde teslim bilgisini göndereyim, sonra sıfırları eksik okursunuz :)

30 liralık indirimi de unutmamışiz 😅
Bu arada kargoda iade aşamasında ama 3 gündür transfer merkezinde duruyor benim. Ücret iadesi de gelmedi sizin durum ne?

Ekler

• IMG_2480.webp
    IMG_2480.webp
    21.9 KB · Hit: 45
Ha ütününde teslim bilgisini göndereyim, sonra sıfırları eksik okursunuz :)

Bu arada kargoda iade aşamasında ama 3 gündür transfer merkezinde duruyor benim. Ücret iadesi de gelmedi sizin durum ne?
Ben baktım 19 bin olmus

Baya iyiymiş ya ne zaman oldu bu indirim yine kaçırdık her zamanki gibi güzel indirimleri.
Ekim ayında, onual anlık indirim kanalı var whatsapptan onu takip ediyorum.

İade edildi sonunda. Müşteri hizmetleri kargoda hasar diye iade etti sözde. Baktım iadeyi evde bulamadığı için iade gelmiş 😅 Suçu da bize atmışlar. Ben Konya dayım. Adamlar Ankaradan iade çekmişler. 🤣

İade edildi sonunda. Müşteri hizmetleri kargoda hasar diye iade etti sözde. Baktım iadeyi evde bulamadığı için iade gelmiş 😅 Suçu da bize atmışlar. Ben Konya dayım. Adamlar Ankaradan iade çekmişler. 🤣
THH versene hocam yanlış fiyattan dolayı iptal ettik deselerdi kazanamazdın. Ama şuan kazanma ihtimalin var saçma bir sebepten dolayı siparişi iade ettikleri için ben olsam THH'ye verirdim.

THH versene hocam yanlış fiyattan dolayı iptal ettik deselerdi kazanamazdın. Ama şuan kazanma ihtimalin var saçma bir sebepten dolayı siparişi iade ettikleri için ben olsam THH'ye verirdim.
Uğraşmam hocam. Ne iadeler oldu onlara uğraşmadım. Buna hiç uğraşmam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,206,795
Üyeler
193,132
Son üye
meyv
Geri