- Konu Sahibi Konu Sahibi
30 liralık indirimi de unutmamışizÜtünün linki
Gözlüğün sipariş anındaki fiyatı da ekte;
30 liralık indirimi de unutmamışizÜtünün linki
Gözlüğün sipariş anındaki fiyatı da ekte;
Ha ütününde teslim bilgisini göndereyim, sonra sıfırları eksik okursunuz17 bin TL'lik utümü varmış
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
1 sıfır eksik okumuşsunuz buarada tekrar bakabilirmisiniz ben 1000 liraya goremedim de
Bu arada kargoda iade aşamasında ama 3 gündür transfer merkezinde duruyor benim. Ücret iadesi de gelmedi sizin durum ne?30 liralık indirimi de unutmamışiz![]()
Ben baktım 19 bin olmusHa ütününde teslim bilgisini göndereyim, sonra sıfırları eksik okursunuz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bu arada kargoda iade aşamasında ama 3 gündür transfer merkezinde duruyor benim. Ücret iadesi de gelmedi sizin durum ne?
Doğrudur. 125 TL'ye aldım.Ben baktım 19 bin olmus
Stokçular alıp sıfır ını 125 TL'ye elde edip 15 bine satması yokmuDoğrudur. 125 TL'ye aldım.![]()
Satan satmıştır ben kullanıyorum evde. Satana da saygım var.Stokçular alıp sıfır ını 125 TL'ye elde edip 15 bine satması yokmu
Baya iyiymiş ya ne zaman oldu bu indirim yine kaçırdık her zamanki gibi güzel indirimleri.Satan satmıştır ben kullanıyorum evde. Satana da saygım var.
Ekim ayında, onual anlık indirim kanalı var whatsapptan onu takip ediyorum.Baya iyiymiş ya ne zaman oldu bu indirim yine kaçırdık her zamanki gibi güzel indirimleri.
Çok iyi fiyatmış annemin de ihtiyacı vardı tam görsem kesin alırdım o zaman neyse artık önümüzdeki fırsatlara bakacağız.Ekim ayında, onual anlık indirim kanalı var whatsapptan onu takip ediyorum.
THH versene hocam yanlış fiyattan dolayı iptal ettik deselerdi kazanamazdın. Ama şuan kazanma ihtimalin var saçma bir sebepten dolayı siparişi iade ettikleri için ben olsam THH'ye verirdim.İade edildi sonunda. Müşteri hizmetleri kargoda hasar diye iade etti sözde. Baktım iadeyi evde bulamadığı için iade gelmişSuçu da bize atmışlar. Ben Konya dayım. Adamlar Ankaradan iade çekmişler.
![]()
Uğraşmam hocam. Ne iadeler oldu onlara uğraşmadım. Buna hiç uğraşmamTHH versene hocam yanlış fiyattan dolayı iptal ettik deselerdi kazanamazdın. Ama şuan kazanma ihtimalin var saçma bir sebepten dolayı siparişi iade ettikleri için ben olsam THH'ye verirdim.