7500X3D-RTX 5060 8GB-16GB RAM Sistem Nasıldır?

cadeem

80+
Reaksiyon skoru
2
Bütçe
50000
Merhabalar Ekteki Bilgisayarı 3-4 Gün İçerisinde almayı düşünüyorum genelde EFT (Escape From Tarkov) oynuyorum nadirende olsa güncel hikayeli oyunlara vakit ayırıyorum. Tarkovda 3D İşlemciler çok fark yarattığı için böyle bir sistem tercih ettim. Tavsiyelerinize açığım Taksitle alacağım için ikinci el veya parça parça almak istemiyorum

Merhabalar Ekteki Bilgisayarı 3-4 Gün İçerisinde almayı düşünüyorum genelde EFT (Escape From Tarkov) oynuyorum nadirende olsa güncel hikayeli oyunlara vakit ayırıyorum. Tarkovda 3D İşlemciler çok fark yarattığı için böyle bir sistem tercih ettim. Tavsiyelerinize açığım Taksitle alacağım için ikinci el veya parça parça almak istemiyorum
burda bence ram ekran kartı ve ssd değiştirmelisin yada farklı bir sisteme bakmalısın

16gb ekran kartlı sistemlere yönelmeniz daha iyi olur hocam eft de çok fark eder
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

pek sistem bulamadım

16gb ekran kartlı sistemlere yönelmeniz daha iyi olur hocam eft de çok fark eder

pek sistem bulamadım
Bunu almak istiyordum ama bütçemi aştığı için vazgeçtim

https://www.vatanbilgisayar.com/amd-r5-7600-rtx-5060-ti-16gb-a620am-1tb-m-2-ssd-16gb-ram.html Bu sistem var fakat daha önce hiç bilgisayar montajlamadım, montajlamadan geliyormuş, tek bildiğim ram, ekran kartı takmak

hocam kurulu geliyor diye biliyorum ama kurulmaz ise de bir bilgisayarcıya verirsiniz
Anladım Hocam, gaming gende olan 7500x3d'li 5060'lı sistemi alıp 1.5 yıl sonra 16gb ram daha ekleyip, ekran kartını rtx 5080 ile değiştirsem sağlıklı olur mu? Vatandaki sistemde anakartın a620am olması ve b650 veya b850 değişim seçeneği olmaması garip duruyor

Anladım Hocam, gaming gende olan 7500x3d'li 5060'lı sistemi alıp 1.5 yıl sonra 16gb ram daha ekleyip, ekran kartını rtx 5080 ile değiştirsem sağlıklı olur mu? Vatandaki sistemde anakartın a620am olması ve b650 veya b850 değişim seçeneği olmaması garip duruyor
Olmaz 7500x3d nere 5080 nere a620m nere b850 nere hocam bence yükseltmeyi falan geçin şimdilik işinizi görecek pc alın ileride satıp 5080e yanaşır sıfırdan bir sistem kurarsınız.

hocam çok mantıklı olmaz gibi ya bence güzel bir kampanya bekleyin

hocam çok mantıklı olmaz gibi ya bence güzel bir kampanya bekleyin
Anladım hocam vatandaki sistem fiyatı bir kaç gün daha böyle kalırsa bunu tercih edeceğim gelecekte yükseltmeleri yaparım, teşekkürler yardımlarınız için

Geri