🔥İndirim INTEL ARC B580 10.999 TL

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
çok merak ediyorum bu intel gpu yu deneyeceğim bi gün

çok merak ediyorum bu intel gpu yu deneyeceğim bi gün
Ben denedim hocam hala daha fps işlerde sorunlu ama god - elden ring tarzından performansı gayet tatminkar sparkle 12GB titan ı kullandım onu da ekliyeyim diyorsanız ki cs - apex - rainbow oynayacağım almayın ama ben 1080p de god of war - witcher - rdr vs dönücem diyorsanız bu fiyata kaçmaz he cs de oynatıyor ama bu fiyata 6600xt daha iyi performans verir cs de

IMG_8678.webp
8 saat önce aldığım fiyat. Tekrar indirm gelebilir bence düşmesi beklenebilir.

Ben aldım bu fiyata iptalmi etsem 11 e aldım işlemcim 9600x iyi olurmu

sarı sitede 7k ya verdim geçen ay, fps oyunları arasında değişik değerler veriyor. Hikayeli oyunların bir kısmında fps birden iniyor, çıkıyor. Fps oyuncusu iseniz tavsiye etmem. Ayda bir iki witcher 3 oynuyorum diye almıştım ama sinek misali küçük bir detayı mide bulandırıyor. Amd bile daha başarılı.

Sadece intel fiyati mi düştü tum kartlarda mi
Sadece b580 ve b570 dustu. 12 gb 3060 tekrar uretiliyor o nedenle oda ayni fiyattan gelecek mayisa ve b580den daha iyi bir kart. Ama turkiyeye gelirmi bilemiyorum yok satiyor cunku giris seviyesi. Ram fiyatlari da nisan basinda dustu bitek vatan indirim yapti adamakilli. Su an bitek itopya ve vatan genelde indirimli sistem topluyor. Tek parcada da sinerji ve vatani takip etmek lazim. Bu gamer da sepette fln demis ama cok nadir indirim yapiyor. N11 de daha ucuza bulunabiliyor n11 de 100 tllik bisey bile alsan kargo bwdava bulabiliyorsun komisyonda az sanirim online alisveriste n11 takip etmek lazim.

Sadece b580 ve b570 dustu. 12 gb 3060 tekrar uretiliyor o nedenle oda ayni fiyattan gelecek mayisa ve b580den daha iyi bir kart. Ama turkiyeye gelirmi bilemiyorum yok satiyor cunku giris seviyesi. Ram fiyatlari da nisan basinda dustu bitek vatan indirim yapti adamakilli. Su an bitek itopya ve vatan genelde indirimli sistem topluyor. Tek parcada da sinerji ve vatani takip etmek lazim. Bu gamer da sepette fln demis ama cok nadir indirim yapiyor. N11 de daha ucuza bulunabiliyor n11 de 100 tllik bisey bile alsan kargo bwdava bulabiliyorsun komisyonda az sanirim online alisveriste n11 takip etmek lazim.
B580 oyunlarda 4060'dan daha iyi performans veren bir kart 3060 daha iyi demişsiniz de neye göre dediniz?

B580 oyunlarda 4060'dan daha iyi performans veren bir kart 3060 daha iyi demişsiniz de neye göre dediniz?
Yeni cikan 12 gb 3060 guncellenmis ve revize edilmis versiyon. 2021 yilinda cikanla 2023 e kadar uretilenle kiyaslamayin. Yeni versiyon 2025 de cikti tamami kisa surede satilinca su an tekrar uretimde. Google da aratirsaniz passmark puanlari ve b580 ile karsilastirmalari bol bol mevcut. Heleki dlss4 olayi bitirdi zaten bu kart suruldugu an stoklari tukendi. Epeyde passmark puanlarinu vermis

Son düzenleme:
Iyi fiyat alınır

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri