🔥İndirim INTEL ARC B580 10.999 TL

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Bunu alıp Intel Ultra 5 225F ile sistem toplayacan offf

Yeni cikan 12 gb 3060 guncellenmis ve revize edilmis versiyon. 2021 yilinda cikanla 2023 e kadar uretilenle kiyaslamayin. Yeni versiyon 2025 de cikti tamami kisa surede satilinca su an tekrar uretimde. Google da aratirsaniz passmark puanlari ve b580 ile karsilastirmalari bol bol mevcut. Heleki dlss4 olayi bitirdi zaten bu kart suruldugu an stoklari tukendi
DLSS4 sadece 5000 serisi kartlara geldi 3000 serisinde DLSS2 var. Passmark puanı da oyun performansını tam olarak yansıtmaz. Dediğiniz gibi ''2025'te yeniden üretilmiş, performansı 4060'tan daha iyi bir 3060 var'' ya da ''Oyun performansı b580'den daha güçlü bir rtx3060 çıktı.'' gibi bir durum yok. Zaten mantık olarak öyle bir şey olsa insanlar neden 4060'a veya 5060'a o paraları bayılsın? Nvidia böyle bir hareket yapsa hele ki DLSS4'ü de getirse kendi ekmeğine taş koymuş olur.

DLSS4 sadece 5000 serisi kartlara geldi 3000 serisinde DLSS2 var. Passmark puanı da oyun performansını tam olarak yansıtmaz. Dediğiniz gibi ''2025'te yeniden üretilmiş, performansı 4060'tan daha iyi bir 3060 var'' ya da ''Oyun performansı b580'den daha güçlü bir rtx3060 çıktı.'' gibi bir durum yok. Zaten mantık olarak öyle bir şey olsa insanlar neden 4060'a veya 5060'a o paraları bayılsın? Nvidia böyle bir hareket yapsa hele ki DLSS4'ü de getirse kendi ekmeğine taş koymuş olur.
Yok hocam multiframe gen den bajsetmiyorum upscale transformer model vb dlss 4.5 30 serisinede destek veriyor upscale de goruntu kaliteli biliyosunuz. Temel test herzaman passmark tum dunyada standarttir. Sizin yt videolarinda gordugunuz fps ler dogru bilgi vermeyebilir ayar farkliliklari olabilir guvenmeyin ama passmark tamamen kartlarin tum gucune kadar zorlar test eder ve puan verir. Kagit uzerinde b580 ozellikleri ustun gorunmesine ragmen passmarkta dusuk kalmasini bende anlayamadim. Sanirim kart ici aktarmalarda malzemeden kaynakli yada yazilimsal bilemiyorum. 3060 geride bile kalsa dlss actiginiz anda upscale ve goruntu kalitesi olarak zaten b580 yaklasamayacagi aşikar . Fake frame multi frame olayini kastetmiyorum o zaten aldatmaca. 2x den sonra frame gen zaten gozle farkediliyor ve gecikmeler artiyor. Epeyde passmark puanlari da mevcut linki atayim

dlss 4 - 4.5 eski kartlarda da kullanılıyor. Kaldı ki optiscaler ile eski seri kartlarda upscale ve framegen kullanabiliyor.

1777194471029.webp

Bu bilgileri nederen duyup sallıyorsunuz bizle de paylaşın lütfen
Sizin hayatiniz sallama ustune oldugu icin bana laf atmissiniz. Yukarda link koydum bi zahmet bakiver. Her marka ufak revizeler degsiiklikler yapabiliyor kartlarda markalar arasi bile fark edebiliyor anlayana tabi...

Satılınca hemen fiyat yükseltin. Maşallah tam sokak esnafı. Şu kartın ülkeye girişi 7k felan herhalde. 8.5k ile başlandı satılmaya 11k ya kadar çıktı. Alındıkça arttırın bakalım.
kanka ona bakılırsa 1 yıl geçti aradan illa artıcak d,iger kartlar da artıyor buda artıcak 32k ile sektöre giren 9070xt şuan 40k+

Arkadaşlar iade etmeliyim sizce pek anlamıyorum 11k ya aldım Gamer genden

Sizin hayatiniz sallama ustune oldugu icin bana laf atmissiniz. Yukarda link koydum bi zahmet bakiver. Her marka ufak revizeler degsiiklikler yapabiliyor kartlarda markalar arasi bile fark edebiliyor anlayana tabi...
Attığın linklere baktım hiç merak etme rasgele 2 link bulup atmışsın söylediğin iddiayı destekleyen hiçbir şey yok

çok merak ediyorum bu intel gpu yu deneyeceğim bi gün
Alacak arkadaşlar için önbilgi olsun 4 aydır kullanıyorum kartı, cyberpunk, god of war ragnarok, valorant, hogwarts legacy oynadım hikaye oyunlarında ultra ayarlarda ortalama 1080pde 80-100 fps arasında oynadım, valorantta 300-400 fps civarlarındaydı, benim gibi 20 fps (rtx 5060 ile karşılaştıranlar için) fazla olsun derdi olmayanlar için biçilmiş kaftan diyebilirim. driver cart curt sıkıntı yaşamadım genel anlamda da tam yükte 68 derecelerde takılan soğuk ve sessiz bi kart diyebilirim.

Almayın daha ucuza verebiliyorlar demekki almayın da düşürsünler

2.elde milletin kokuşmuş anasını aglattıgı kartlar yerine gayet temiz 2 yıl garantili. alınır

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,151
Üyeler
192,896
Son üye
berkeatahan
Geri