🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

Amazon Crimson Desert kod işi yalan oldu. Mh lerin biri var biri yok dedi en son destek yazmış, kampanyaya dahil değiliz diye:(
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Şunun fiyatı nasıl? 73150?

bayadır duruyor o iyi olsa giderdi diye düşünüyorum.

Amazon Crimson Desert kod işi yalan oldu. Mh lerin biri var biri yok dedi en son destek yazmış, kampanyaya dahil değiliz diye:(

Şunun fiyatı nasıl? 73150?

Depoda güzel ürünler var ama fiyatlar iyi değil acil % indirimi lazım

tamamda samsungların alayı mat seninkide mat şuan :D
ben hiç anlamam o işlerden 2k samsungdan 4k samsung cok daha iyi okunur net kalite olarak vs de öyle. 2k olanını hiç beğenmedim 2k ips gigabyte ondan daha iyi

ben hiç anlamam o işlerden 2k samsungdan 4k samsung cok daha iyi okunur net kalite olarak vs de öyle. 2k olanını hiç beğenmedim 2k ips gigabyte ondan daha iyi
Ekran kapaması Mat hocam işte hatta baya koyu bir mat kaplaması varmış senin aldığın modelde bazıları rahatsız oluyordu ama sen baya iyi fiyata almışın her türlü yenür.

4k genel olarak daha iyi zaten 109ppi nere 163 ppi nere

SSD'yi alabilen var mı? 17 geçe gördüm alamadım :(

Ekran kapaması Mat hocam işte hatta baya koyu bir mat kaplaması varmış senin aldığın modelde bazıları rahatsız oluyordu ama sen baya iyi fiyata almışın her türlü yenür.
valla beni 2k oledler rahatsız ediyordu bu 4k oled acayip iyimiş hiç rhatsız etmedi (göz kuruluğu vs) Daha önceden de 25kdan yakalamıstım ama iptal etmişlerdi :/

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,138
Üyeler
192,887
Son üye
SyphorseiS
Geri