Bu sisteme ne kadar vermeliyim

Reaksiyon skoru
0
Screenshot_2026-04-26-16-21-17-671_com.android.chrome.webp

Sizce ne kadar eder acaba yorumlara bir kaç tane daha aticam 2. El PC almayı düşünüyorum

21 22 eder kasa.

ne kadar vermeyi düşünüyorsun? çok vermemelisin.

Valla arkadaşlar diğer konuma bakabilirseniz ordan yürü derseniz oradan gidiyim elimde PC var eğer yükseltme yap derseniz daha iyi olur size zahmet bakar mısınız

21 22 eder kasa.
21 22 eder dediğin gibi ama sıfıra 5050li sistem almak varken alınır mı? emin değilim üzerine biraz daha para eklenip en azından 5050 5060lı bir sistem alınmalı bence
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Valla arkadaşlar diğer konuma bakabilirseniz ordan yürü derseniz oradan gidiyim elimde PC var eğer yükseltme yap derseniz daha iyi olur size zahmet bakar mısınız
konuyu yükselt bakalım.

Hocam elindeki işlemciyi ve anakartı sat yerine AM4 bir anakart ve ryzen 5600 al. Eğer ekran kartın yetersiz geliyorsa 2060ı satıp 9060xt 16 gb al canavar gibi sistem olur. 32 ramin var zaten. Yanınada 2k monitör çektin mi mis.

21 22 eder dediğin gibi ama sıfıra 5050li sistem almak varken alınır mı? emin değilim üzerine biraz daha para eklenip en azından 5050 5060lı bir sistem alınmalı bence

konuyu yükselt bakalım.
Ben giriş seviye makineleri kullanmadım pek yorum yapamam, şahsen almazdım.

Hocam elindeki işlemciyi ve anakartı sat yerine AM4 bir anakart ve ryzen 5600 al. Eğer ekran kartın yetersiz geliyorsa 2060ı satıp 9060xt 16 gb al canavar gibi sistem olur. 32 ramin var zaten. Yanınada 2k monitör çektin mi mis.
Hocam zamanın varsa link atabilirmisin teşekkürler

Hocam zamanın varsa link atabilirmisin teşekkürler
İkinci el mi 0 mı?

0 istiyosan şunları çek olayı bitir

İşlemci ve anakart fazla tutmaz diyerekten 0 olabilir ama ekran kartı 2. El olucak gibi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,156
Üyeler
192,904
Son üye
jamaica
Geri