sametgunes0
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
Sizce ne kadar eder acaba yorumlara bir kaç tane daha aticam 2. El PC almayı düşünüyorum
21 22 eder dediğin gibi ama sıfıra 5050li sistem almak varken alınır mı? emin değilim üzerine biraz daha para eklenip en azından 5050 5060lı bir sistem alınmalı bence21 22 eder kasa.
konuyu yükselt bakalım.Valla arkadaşlar diğer konuma bakabilirseniz ordan yürü derseniz oradan gidiyim elimde PC var eğer yükseltme yap derseniz daha iyi olur size zahmet bakar mısınız
Hocam elindeki işlemciyi ve anakartı sat yerine AM4 bir anakart ve ryzen 5600 al. Eğer ekran kartın yetersiz geliyorsa 2060ı satıp 9060xt 16 gb al canavar gibi sistem olur. 32 ramin var zaten. Yanınada 2k monitör çektin mi mis.Valla arkadaşlar diğer konuma bakabilirseniz ordan yürü derseniz oradan gidiyim elimde PC var eğer yükseltme yap derseniz daha iyi olur size zahmet bakar mısınız
Ben giriş seviye makineleri kullanmadım pek yorum yapamam, şahsen almazdım.21 22 eder dediğin gibi ama sıfıra 5050li sistem almak varken alınır mı? emin değilim üzerine biraz daha para eklenip en azından 5050 5060lı bir sistem alınmalı bence
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
konuyu yükselt bakalım.
Hocam zamanın varsa link atabilirmisin teşekkürlerHocam elindeki işlemciyi ve anakartı sat yerine AM4 bir anakart ve ryzen 5600 al. Eğer ekran kartın yetersiz geliyorsa 2060ı satıp 9060xt 16 gb al canavar gibi sistem olur. 32 ramin var zaten. Yanınada 2k monitör çektin mi mis.
İkinci el mi 0 mı?Hocam zamanın varsa link atabilirmisin teşekkürler
www.n11.com
16 17 falandır ekran kartı sarı sitede. İşlemci 4 civarı olabilir tam emin değilim bakmadım. Anakartı da 3 civarına bulabilirsin diye düşünüyorum.İşlemci ve anakart fazla tutmaz diyerekten 0 olabilir ama ekran kartı 2. El olucak gibi