Çözüldü✓ Mouse Önerisine ihtiyacım var

Yakın arkadaşım Huan aldı 2 hafta oldu olmadı. Sol klikte shell flex sorunu yaşadı. Kapak sesi gibi mekanik bir sorunu çıktı. Yani bu ücretleri ödedikten sonra kusursuz bekliyorsun ama olmayabiliyor. Maya x i çok denemek istedim nasip olmadı bana.
EVet gercekten oyle kusursuz seyler bekliyorsun boyle sorunlar cikinca insanin cani cok sıkılıyor yani.

Maya x disinda maya x kasasina benzer daha guncel plastik mouse onerisi varsa onu da degerlendirebilirim. Almisken iyi birsey alayim

Süperlight 2c sizce nasıl ?
Kullanmadım ama araştırmıştım. Sensör 3950 ile kafa kafaya diye biliyorum. Shape olarak zaten sıkıntı yok. Lamzu gibi 8k desteği mevcut. Gayet tercih edilebilir bir model. Ama ben razer optik switch yumuşaklığına alışkınım. Omron optikte keza yumuşaktır. Süperlight 2c nin switchleri optik olmalarına rağmen sert ve gürültülü. Yani mekaniğe daha yakın. O yüzden tercih sebebim olmadı. Sonuçta mekanik switchinde alıcısı var.

Kullanmadım ama araştırmıştım. Sensör 3950 ile kafa kafaya diye biliyorum. Shape olarak zaten sıkıntı yok. Lamzu gibi 8k desteği mevcut. Gayet tercih edilebilir bir model. Ama ben razer optik switch yumuşaklığına alışkınım. Omron optikte keza yumuşaktır. Süperlight 2c nin switchleri optik olmalarına rağmen sert ve gürültülü. Yani mekaniğe daha yakın. O yüzden tercih sebebim olmadı. Sonuçta mekanik switchinde alıcısı var.
Lamzu maya x alacagim gibi baska aklima yatan model bulamiyorum. Lamzu gibi kasaya sahip ve daha gelismis teknoloji(deneyimde cokta farketmeyeceginin bilincindeyim ama almisken iyi olsun istiyorum.) olsa onu inceleyecegim ama lamzu maya x 4705 iyi gibi. Bir de n11 gibi e ticaret platformundan almak cok daha avantajli geliyor satici meyer olsada. Cok kararsiz bir yapim var ya en iyi fiyat performans urununu almak istiyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Overpriced bir model. Çoğu konuda bayağı iyi ama bu fiyatta eski nesil MCU ve sensör kullanıyor.
Buna alternatif olarak bu kasa yapisinda olup daha guncen model onerin var mi? Bu mouse 4705 ve 3-4 taksit olabiliyor

Lamzu maya x alacagim gibi baska aklima yatan model bulamiyorum. Lamzu gibi kasaya sahip ve daha gelismis teknoloji(deneyimde cokta farketmeyeceginin bilincindeyim ama almisken iyi olsun istiyorum.) olsa onu inceleyecegim ama lamzu maya x 4705 iyi gibi.
Lamzu maya x, logitech superlight 2 nin shape olarak clone u diyebiliriz. Sektör yön vericisi logi ve razer gibi firmalar olduğundan müşteri geçmişleri yüksek olduğundan butik markalar bu markaların en çok tercih edilen modellerinin kasalarını klonluyorlar zaten. Mantıklı bir şey yaptıkları. Bunlara benzer wlmouse cephesinde beast x max konumlanıyor. Zowie de U2 modeli var.

Edit: Mchose de a7 ultra da var. Ben açık konuşayım beast x max güzel ama delikli ve TTC mekanik switchli olursa kaçılacak bir mouse oluyor benim için. 2 seçeneği var omro optik ve ttc şeklinde onu iyi bilmek lazım. Bazı markalar switch konusunda ya şu ya bu satışı yapıyorlar ona dikkat et. Tombala mantığı mevcut ve hoş değil.

Son düzenleme:
Lamzu maya x, logitech superlight 2 nin shape olarak clone u diyebiliriz. Sektör yön vericisi logi ve razer gibi firmalar olduğundan müşteri geçmişleri yüksek olduğundan butik markalar bu markaların en çok tercih edilen modellerinin kasalarını klonluyorlar zaten. Mantıklı bir şey yaptıkları. Bunlara benzer wlmouse cephesinde beast x max konumlanıyor. Zowie de U2 modeli var.

Edit: Mchose de a7 ultra da var. Ben açık konuşayım beast x max güzel ama delikli ve TTC mekanik switchli olursa kaçılacak bir mouse oluyor benim için. 2 seçeneği var omro optik ve ttc şeklinde onu iyi bilmek lazım. Bazı markalar switch konusunda ya şu ya bu satışı yapıyorlar ona dikkat et. Tombala mantığı mevcut ve hoş değil.
Mchose modeli ozellik ve icerik olarak daha iyi degil mi? Cip ayni sensor bi tik daha iyi ve fiyat olarakta cok daha ucuz.

Mchose modeli ozellik ve icerik olarak daha iyi degil mi? Cip ayni sensor bi tik daha iyi ve fiyat olarakta cok daha ucuz.
5000 6000 civarlarinda cip sensoe click en guncel en iyi model hangileri desem hangi modelleri onerirsin?

Son düzenleme:
Ben şuan Mchose L7 ultra+ kullanıyorum. Kıyamet kadar mouse inceledim en son geldim bunda durdum. MCU su Nordic değil ona dikkat edin. Ama Realtek mcu kötü mü? Kesinlikle değil. Şuan L7 ultra+ da aynısını kullanyorum. Sıkıntısız akıyor mouse. Mcu nun batarya yönetimi de çok iyi 1k hz de 14 gün yaklaşık 150 saat kullanım sundu bana. Kasası rijit sıkarak çatırdama yapmaz. Ama mesela nano kaplama değişmer a7 için l7 içinde glass bilmem ne süslü süslü kelimelerle pazarlama hilesi çevrilmiş. Kötü değil ama süslü kelimelerdeki gibi kaplamaları da yok. Bunu mchose için söylemiyorum sadece wlmouse'u atk'sı vb hepsi kaplama konusunda sıkıyor. :D 1 hafta sonra hepsi aynı hissettiriyor. O yüzden f/p tercihi olarak mchose yi kenarda tutabilirsin aklında.

Ben şuan Mchose L7 ultra+ kullanıyorum. Kıyamet kadar mouse inceledim en son geldim bunda durdum. MCU su Nordic değil ona dikkat edin. Ama Realtek mcu kötü mü? Kesinlikle değil. Şuan L7 ultra+ da aynısını kullanyorum. Sıkıntısız akıyor mouse. Mcu nun batarya yönetimi de çok iyi 1k hz de 14 gün yaklaşık 150 saat kullanım sundu bana. Kasası rijit sıkarak çatırdama yapmaz. Ama mesela nano kaplama değişmer a7 için l7 içinde glass bilmem ne süslü süslü kelimelerle pazarlama hilesi çevrilmiş. Kötü değil ama süslü kelimelerdeki gibi kaplamaları da yok. Bunu mchose için söylemiyorum sadece wlmouse'u atk'sı vb hepsi kaplama konusunda sıkıyor. :D 1 hafta sonra hepsi aynı hissettiriyor. O yüzden f/p tercihi olarak mchose yi kenarda tutabilirsin aklında.
Pazarlama cok var dedigin gibi ama kaplamasi plastigi kaliteli olup guncel mcu, sensor ve click istiyorum. Yani scyrox v8 den gectigime degecek bir urun iatiyorum diyelim. Atk modellerini inceliyorum suan

Yani bana oyle bir mouse oner ki evet aradigim vu diyeyim, maya x gorunumlu daha guncel ve daha kaliteli malzeme olsun. Suan bu arayistayim, wraith 2. Onceligim

Abidik gubudik markalar almayın derim, kanser bile yapar bunların plastiği.
1777219668446.webp

bilmedigin konular hakkında yorum yapmasana bak en ustteler ğ

Bunu hic begenmedim. 😔
son bu kaldı elimde :D:D

Onerilerin icin tesekkurler bunuda begenmedim. Kafayi yicem sanirim az kaldi. Ne zormus mouse begenmek.

Razer viper 3 pro aldım. 😅

Geri