Yardım Hangi monitör daha iyi

Oda iyi baya FPS oyunları oynuyorsanız alınır her türlü. Ama daha çok hikayeli oyun içinse farka değermi bilemiyorum. KTC H27T22C modeli ara ara indirime de girebiliyor.
Fps için cidden iyi değerlere sahip de araştırdım toms hardware ve display ninja dan renk gamutlari kötü değil hikayeli oyunlar için iyi olmaz mı sizde bakarsaniz dediğim sitelere memnun olurum öğrenmem açısından

Fps için cidden iyi değerlere sahip de araştırdım toms hardware ve display ninja dan renk gamutlari kötü değil hikayeli oyunlar için iyi olmaz mı sizde bakarsaniz dediğim sitelere memnun olurum öğrenmem açısından
Yok 300 hz olan modelin renk gamutları da çok iyi. Ama ben bütçenizi aşmasın diye dedim yoksa 300 hz olan modelin renkleri 7500 lira olandan daha iyi .

Yok 300 hz olan modelin renk gamutları da çok iyi. Ama ben bütçenizi aşmasın diye dedim yoksa 300 hz olan modelin renkleri 7500 lira olandan daha iyi .
11.000 tl bütçem 10-13 bin arası kurtarıyor parası çok dert değil yani 13 e de çıkabilirim ama fiyatına Göre benim anladığım hem fps hemde hikayeli oyunlar için Üzmez gibime geldi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Evniada cok olu pixel vb sikayetler vardi tavsiye etmem
Herkesin cevaplarıyla almama kararı aldım teşekkür ederim sanada başka monitörler bakıyorum şuanlik ktc h27e6 gibi senin bi yorumum var mıdır buna

Geri