Çözüldü✓ Am5 anakart satıyorum

soulstk

80+
Reaksiyon skoru
5
Arkadaşlar donanım arşivinin videosunu izledim ucuza FP sistemler hazırlıyormuş, elimde 0 daha kargo paketi bile açılmamış bir anakart var. Bunu 3600 liraya satmak istiyorum, ya sizden birine yada donanım arşivi isterse onlara satmak istiyorum.
biostar b650mt 6000mhz(oc) m.2 am5 matx anakart

ikinci el bölümü var onuyu oraya açmalısın birde 3k dan satılmıyor o anakart bilgin olsun zor satılan bir kart

ikinci el bölümü var onuyu oraya açmalısın birde 3k dan satılmıyor o anakart bilgin olsun zor satılan bir kart
Anakartım 0 ve 0 piyasası 4200 felandı bende o yüzden 3600 yazdım. Fazla fiyat yazdığımı düşünmüyorum, indirim isteyene indirim de yaparım. Bu arada ikinci elde açman lazım demişsin, anakart 0 ona rağmen ikinci elde mi açmam lazım?

Satışlar ordan yapılıyor sıfıra ürün satışı diye bir yer yok ayrıntılar da yazarsın sıfırdır kutusu açılmadı diye.

2.el tarafında konu açmalısın

Arkadaşlar donanım arşivinin videosunu izledim ucuza FP sistemler hazırlıyormuş, elimde 0 daha kargo paketi bile açılmamış bir anakart var. Bunu 3600 liraya satmak istiyorum, ya sizden birine yada donanım arşivi isterse onlara satmak istiyorum.
biostar b650mt 6000mhz(oc) m.2 am5 matx anakart
2.el kısmına aç

Geri