Hava akışını nasıl ayarlarım

Reaksiyon skoru
2
Merhaba ilk deha pc topluyorum https://www.sinerji.gen.tr/vento-vg4206fsa-916lcd-ekran-rgb-usb-30-e-atx-mid-tower-kasa-p-57998
Bu kasayı satın aldım 4 fanla geliyor ekstra ekliyebiliyorum kaç tane daha almam mantıklı olur sıvı soğutma düşünüyorum işlemci için bütçe sınırım pek yok ama çok absürt paralar harcamak istemiyorum onun dışında uyarı yada dikkat etmem gereken bir şey varmı bide bu asian hors du galiba kablolar vardı onları hangisini almak gerekir onlarıda eklemek istiyorum ekran kartı 5060ti veya 5080 olucak pinler standart mı geliyor

hava akışı bu şekilde olmalı. mavi olanlar hava girişi kırmızı olanlar hava çıkışı olacak şekilde. Senin kasandaki yan taraftaki fanlar reverse blade değil o yüzden hava çıkışı olarak ayarlanmış ya o fanları ters çevirip monteliceksin ya da ekstra 6 tane reverse fan alıp oralara takacaksın.

hava akışı bu şekilde olmalı. mavi olanlar hava girişi kırmızı olanlar hava çıkışı olacak şekilde. Senin kasandaki yan taraftaki fanlar reverse blade değil o yüzden hava çıkışı olarak ayarlanmış ya o fanları ters çevirip monteliceksin ya da ekstra 6 tane reverse fan alıp oralara takacaksın.
Anladım teşekkür ederim yardımcı olduğun için

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,220,772
Üyeler
197,981
Son üye
hesapist
Geri