buna pcme giden 3lü prizi pağlasam olurmu1 yıl önce aşağı yukarı bu fiyata almıştım hala kullanıyorum bi problem çıkarmadı bana alınabilir veya bütçesi olan üstüne eklesin bunu alsın Schneider APC bulabilirseniz o da iyidir
Brennenstuhl Eco-Line çoklu priz, yüksek gerilim korumalı, Gri, 1159700015 : Amazon.com.tr: Yapı Market
Brennenstuhl Eco-Line çoklu priz, yüksek gerilim korumalı, Gri, 1159700015 : Amazon.com.tr: Yapı Marketamzn.eu
Olur hocam. Ben de öyle kullanacağım.buna pcme giden 3lü prizi pağlasam olurmu
bir şey merak ettim prizlerdense bunu evin sigorta panelinden bir şey yapamıyormuyuz1 yıl önce aşağı yukarı bu fiyata almıştım hala kullanıyorum bi problem çıkarmadı bana alınabilir veya bütçesi olan üstüne eklesin bunu alsın Schneider APC bulabilirseniz o da iyidir
Brennenstuhl Eco-Line çoklu priz, yüksek gerilim korumalı, Gri, 1159700015 : Amazon.com.tr: Yapı Market
Brennenstuhl Eco-Line çoklu priz, yüksek gerilim korumalı, Gri, 1159700015 : Amazon.com.tr: Yapı Marketamzn.eu
Parafudr alarak dediğinizi yapabilirsiniz. Ekstra koruma istersenizde kritik cihazlara yine akım koruma alabilirsiniz. Scneider öneririm.bir şey merak ettim prizlerdense bunu evin sigorta panelinden bir şey yapamıyormuyuz