🔥İndirim Brennenstuhl Primera-Line 1506996 13.500 mAh Tekli Akım Korumalı Priz 469 TL

hampal

80+
Reaksiyon skoru
145
Amazonda 80 TL civarı indirim olmuş. Prime kuponu ile daha da uyguna gelebilir. Hepsiburada da 731 değerlendirme 4,8 ortalama var. Değerlendirilebilir.

Link

Iyi markadir alınabilir

Link atar mısınız

Teşekkürler paylaşım için hocam. 125 tl kuponum varmış. 345 tl ye geldi :)

Screenshot_20260427_165654_Amazon Shopping.webp

1 yıl önce aşağı yukarı bu fiyata almıştım hala kullanıyorum bi problem çıkarmadı bana alınabilir veya bütçesi olan üstüne eklesin bunu alsın Schneider APC bulabilirseniz o da iyidir

buna pcme giden 3lü prizi pağlasam olurmu

1 yıl önce aşağı yukarı bu fiyata almıştım hala kullanıyorum bi problem çıkarmadı bana alınabilir veya bütçesi olan üstüne eklesin bunu alsın Schneider APC bulabilirseniz o da iyidir

bir şey merak ettim prizlerdense bunu evin sigorta panelinden bir şey yapamıyormuyuz

Son düzenleme:
Plastiği kalitesiz sürekli sök tak yapacaksanız almayın vida yerlerinden kırılıyor, sabit kullanacaksanız sorun olmaz. 5 yıldır kullanıyorum televizyona takılı olan yüksek akımda korumuştu, tabi kendini feda ediyor çöpe atıyorsunuz bilmeyenler için söylemiş olayım.

Voltaj regülatörü bu mu oluyor? Bu sabah konusu geçti fırına takmamız gerekiyormuş. O şeyi takıp fırını ve ocağı ona takacakmışız tek priz var

bilen arkadaşlara bir sorum var; şimdi duvardaki prize korumasız düz uzatma bağlı, bu ürünü alıp uzatmadaki boş bir slota takıp sonra bilgisayarın kablosunu da buna taksam işe yarar mı yoksa bu ürünü direkt duvardaki prize takıp sonra bilgisayar fişini buna mı takmak lazım fark eder mi? xD

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,181
Üyeler
192,926
Son üye
Fırat deniz72
Geri