Rog Strix Scope Tuş Kırıldı

Ya direkt bunun üstüne japon atsam kapatsam ne olur satmıcam etmicem maksat dursun kaymasın
Bilmiyorum hangisi daha iyi olur ben genelde hızlı yapıştırıcı veya sıcak silikon kullanıyorum eğerki japon sağlam tutar diyorsanız oda olabilir. Ama bence önce içeride kalan tırnakları çıkarıp sonra tuşa yapıştırmak daha iyi olabilir. Ama son karar size kalmış. Bir yöntem denerseniz sonucu paylaşırsanız güzel olur merak ettim bende düzelecek mi diye.

Bilmiyorum hangisi daha iyi olur ben genelde hızlı yapıştırıcı veya sıcak silikon kullanıyorum eğerki japon sağlam tutar diyorsanız oda olabilir. Ama bence önce içeride kalan tırnakları çıkarıp sonra tuşa yapıştırmak daha iyi olabilir. Ama son karar size kalmış. Bir yöntem denerseniz sonucu paylaşırsanız güzel olur merak ettim bende düzelecek mi diye.
Tırnakları alamıyorum deniyorum da elimde çıkarabilecek bir şey yok maalesef tırnakları çıkarınca japon ile denicem yapıstırmayı bakalım yapışırsa kalsın orada

2024 Ocak parasıyla 2k para vermiştim. 1 senedir kutuda yatıyor. Şuan benim de satasım geldi :D Fena dolandırılmışım

Merhaba şu an kullandığım ürün asus rog strix scope klavye rx red switch klavye ile ilgili bir sorum olacaktı klavyeden memnunum fakat sol yön tuşunun tırnakları kırıldı temizlerken ve tuş şu an tam oturmuyor yerine çıkıyor. Bu konuda ne yapmam gerekiyor hiç anlamıyorum klavye işinden de bu tuş tekli satılıyor mu bilgisi olan veya önerisi olan ne yapmam lazım yardımcı olur musunuz
Satilmiyor bildigim kadarıyla kullanmiyorsan koy geç

switch'in içine yapıştırıcı kaçması durumunda tuşu tamamen işlevsiz hale getirebilirsin diye biliyorum ama yanlışımda olabilir

2024 Ocak parasıyla 2k para vermiştim. 1 senedir kutuda yatıyor. Şuan benim de satasım geldi :D Fena dolandırılmışım
Bende aynı fiyata aynı tarihlerde almıştım temizlerken tak tak kırıldı klavyeden memnundum ama değiştiremeyeceksem tuşu yazık yani bu kadarda dandik yapılmaz.
Satilmiyor bildigim kadarıyla kullanmiyorsan koy geç
Aktif klavyem bu ya maalesef ama yenisini alacam gibi duruyor varsa öneri çok ucuk fiyat olmadıgı sürece tavisiye alabilirim
switch'in içine yapıştırıcı kaçması durumunda tuşu tamamen işlevsiz hale getirebilirsin diye biliyorum ama yanlışımda olabilir
vala japonum yok şu an yarın alıp denicem gelirse de gelsin içini açarım bozulursa da

Bende aynı fiyata aynı tarihlerde almıştım temizlerken tak tak kırıldı klavyeden memnundum ama değiştiremeyeceksem tuşu yazık yani bu kadarda dandik yapılmaz.

Aktif klavyem bu ya maalesef ama yenisini alacam gibi duruyor varsa öneri çok ucuk fiyat olmadıgı sürece tavisiye alabilirim

vala japonum yok şu an yarın alıp denicem gelirse de gelsin içini açarım bozulursa da
Bütçe var mı?

belki teknik ekip destek olabilir denemekte fayda var garanti süresi devam ediyor mu acaba

mekanik daha iyi olur buda mekanik alıştım boyutta tam boyut olabilir ben küçük klavye kullanamıyorm

yazdım teknik desteğe de garantisi yok ya bitti
Ben mekanik yerine manyetik önereyim oyunda kafan rahat eder ben kullanıyorum aşırı iyi bir klavye önerim howl 75

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,815
Üyeler
193,133
Son üye
Omessa
Geri