Yardım Turknet eve kablo cekıyor mu

Connex

80+ Silver
Reaksiyon skoru
440
ben turktelekomda fiber kulllanıyorum ankastreden kapıya kadar fiber kabloyu getirdiler turknetınde kutusu var ama kablo cekılı degıl turk telekomunkını takabılırler mı oraya yada yenı daireye kadar cekerler mı turktelekom tarıfe bıtecek asırı pahalı cunku

Türknet den üyelik aldığın zaman gelip kendi kutusundan bağlıyorlar 1000 mbps fiber i

ben turktelekomda fiber kulllanıyorum ankastreden kapıya kadar fiber kabloyu getirdiler turknetınde kutusu var ama kablo cekılı degıl turk telekomunkını takabılırler mı oraya yada yenı daireye kadar cekerler mı turktelekom tarıfe bıtecek asırı pahalı cunku
evet türknet daire içine kadar fiber kabloyu çekiyor ve ONT cihazı bağlantısını da yapıyor.

eğer Türknet alacaksan söyle kod verelim ilk ay fatura ödemezsin hem sen hem kodu veren kişi

evet türknet daire içine kadar fiber kabloyu çekiyor ve ONT cihazı bağlantısını da yapıyor.
ıyı bari turktelekom gıbı degıl
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

eğer Türknet alacaksan söyle kod verelim ilk ay fatura ödemezsin hem sen hem kodu veren kişi
olur knk at

modem parası alıyorlar mı knk

evet çekiyor, ben başka odaya kadar taşıyabilmek için fazladan kablo rica etmiştim bi el kalınlığında fazladan kablo bıraktılar sağolsunlar.

ıyı bari turktelekom gıbı degıl

olur knk at

modem parası alıyorlar mı knk
bilmiyorum. ben abonelik aldığımda herhangi bir ücret ödemedim.

Sp veya Tt fiber kablo varsa, onuda kullanabiliyorlar. Binada Sp vardı, kablo var mı diye sormuşlardı. Sıfırda çekebilirler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,663
Üyeler
193,109
Son üye
Faruken
Geri