Anlamadım şimdi eski sistemdeki bilgilerin yerinde kalmasını istiyorsunuz değil miElimde 2 sistem var 1.sinde win7 yuklu 2.sinde depolama aygiti yok 1.sini 2.sine aktarmak istiyorum ama biri intel biri amd ve intel eski amd yeni amd sistemde win yok hdd ye win10 kurup 2.sistemde temiz kurulum yapabilir miyim?
Farketmiyo sadece yeni sistemde win 10 çalıssın sorunsuz yeter ama her açılışta bios ugrastirmasinAnlamadım şimdi eski sistemdeki bilgilerin yerinde kalmasını istiyorsunuz değil mi
Bir usb ye eski bilgisayarınızı kullanarak format usbsi yapın daha sonra yeni bilgisayara takıp kurulumu yapınFarketmiyo sadece yeni sistemde win 10 çalıssın sorunsuz yeter ama her açılışta bios ugrastirmasin
Usb yok elimde usb siz yapmak istiyorumBir usb ye eski bilgisayarınızı kullanarak format usbsi yapın daha sonra yeni bilgisayara takıp kurulumu yapın
O zaman pek mümkün değil eski bilgisayarın harddiskini yeni bilgisayara takıp daha sonra win10 aracı ile kurulum yapabilirsinizUsb yok elimde usb siz yapmak istiyorum
Tamamdır teşekkür ederimO zaman pek mümkün değil eski bilgisayarın harddiskini yeni bilgisayara takıp daha sonra win10 aracı ile kurulum yapabilirsiniz