🔥İndirim XFX QuickSilver Radeon RX 9070 OC Gaming 27.999 TL

Ekran kartında nvidia tekelindeylen kafasına göre fiyat belirliyordu.Rakibine ciddiye almadıgı için suan başa baş gidiyor.İşlemcide ise inteli tokat manyagı yaptı ryzen.Umarım ryzen rakipsiz kalıp intele benzemez.

İşini hakkıyla yapanların fanı olma gibi bir huyum var maalesef.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ekran kartında nvidia tekelindeylen kafasına göre fiyat belirliyordu.Rakibine ciddiye almadıgı için suan başa baş gidiyor.İşlemcide ise inteli tokat manyagı yaptı ryzen.Umarım ryzen rakipsiz kalıp intele benzemez.
Ekran kartında Nvidia ve AMD başa baş mı gidiyor :kekw:

Grafik pazarının %94 ü Nvidia tekelinde, %5 AMD, %1 de Intel. Baya başa baş gidiyorlarmış kanka :kekw:

Grafik pazarının %94 ü Nvidia tekelinde, %5 AMD, %1 de Intel. Baya başa baş gidiyorlarmış kanka :kekw:
buna inanıyorsan.Elimde köprü var satayım sana .:D Sen baya komik bir arkadassın:D

Grafik pazarının %94 ü Nvidia tekelinde, %5 AMD, %1 de Intel. Baya başa baş gidiyorlarmış kan

Ya güldürmeyin be kardeşim bir de bilmiş bilmiş buna inanıyorsan diyor :kekw:

Profilindeki adamın senden daha akıllı olduğuna yemin ed
Ya güldürmeyin be kardeşim bir de bilmiş bilmiş buna inanıyorsan diyor :kekw:

Profilindeki adamın senden daha akıllı olduğuna yemin edebilirim.
başa baştan kasıt son 3 5 yıldan kasıt .Ve önümüzdeki 5 sene için gecerli. Suanki verilerde önde zamanında intelde ryzen öndeydi sonuç.Azıcık beynini calıstır oda varsa.

@seroqral

Bu kapakla idare et uzun uzadıya yazamıcam.

@seroqral

tamam yavrukuş iyi geceler .Zamanımı daha fazla ziyan edemem.

@seroqral

Laptop pazarının büyük payı var bu oranlarda tabi hala nvidia önde ama aradaki fark bu kadar açık değildir laptop pazarını çıkarsak. Nvidia baba zatende AMD de seviyoruz ikisi kardeşcanlar ikiside king.

700 lira daha pahalı hocam. Bide msi inspire modeli 27.000 TL itopyada şuan. Ventus çok pahalı

gaming gecesi direk domine ediyo ortalığı

vatan ram indirimleri olmasa bunlar ram fiyatlarına da en ufak indirim yapmazlar da allahtan o geliyo da ram satışları yavaşlıyo diğer sitelerde.
haklısın bende dayanamadım 31700e 5070 aldım forum yüzünden bu ay 100k harcadım

bunu alıp devamke mi 5 k daha koyup 32.999 a xt almak mı help!

Zaten pazar payı aynı olsa 9070xt'yi bu fiyatlara değil +10k üste alırdın :D
Para varsa her zaman Nvidia yoksa F/P Amd.
Gidipte 5070'e 37k vereceğime 33'e 9070XT alırım.
Linux tarafının nvidia hakkindaki videosunu iletiyorum fiyat politikasından ve çakallıklarından dolayı ;
]

Tahminim piyasada payın büyügü incehesapta.Bunlar böyle indirim filan yapmazlarsa silinip giderler.Ben burdan 1 kasa aldım .1 Haftada geldi.İncehesaptan aldıgımda 3 günde elimde.Ama sorunsuz geldi.Burdan ekmek yiyorlarsa. Bir ekipmanı öbürlerinden uygun vermek zorunda.Mesela uygun görüp aldın memnun kaldın.Başka bişey alacagında ilk yer orası olur.
..webp

Geri