🔥İndirim GSKİLL 32 gb ddr5 ram 18.499tl

Eğer 1 sene önce 32 lik ddr5 kit aldıysanız aldığınız fiyatın 2-3k üstüne talibim. Neticede maksimum 5k para ödediniz 8 e satmanız gerek açgözlülük yapmanın anlamı yok. Sen şimdi diyeceksin ki bu onunla bir mi ? ama ürün satmaya geldiğinizde hepiniz sıfır fiyatının taş çatlasın %10 altına ürün koyuyorsunuz ne hikmetse. 1-2 sene önce ddr5 ram alan arkadaşlar hadi koysun ilana 2-3k fazlasına hepsini alıcam. Daha dün gibi aklımda mining zamanında ki ekran kartı piyasası rx 570-rx 580 gibi giriş orta segment kartları 10 katına satarken kimsenin gıkı çıkmıyordu ahlak bir anda uçup gidiyordu aman ucuza vermeyin piyasayı öldürmeyin diye birbirinizi gazlıyordunuz. Almaya geldiği zaman ahlaktan bahsedenler iş satmaya geldi mi puff oluyor.

Atı alan Üsküdar'ı geçti, bana ne anlatıyorsun birader? Paketi açılmış kullanılmış ramlere o fiyatı çekenin ilanına bakmaya tenezzül etmem. Ben burada Vatan indiriminden 10-11k ya toplayıp paketini açmadan 20-25k fiyat çekenlere sitem ediyorum. 1 haftada kazanılan paraya bak, perakendeci böyle toplamıyor. Vatan'ın mantığını çözebildiysen anlat seni de dinleyelim. Konudaki ürün zaten clickbait.

Atı alan Üsküdar'ı geçti, bana ne anlatıyorsun birader? Paketi açılmış kullanılmış ramlere o fiyatı çekenin ilanına bakmaya tenezzül etmem. Ben burada Vatan indiriminden 10-11k ya toplayıp paketini açmadan 20-25k fiyat çekenlere sitem ediyorum. 1 haftada kazanılan paraya bak, perakendeci böyle toplamıyor. Vatan'ın mantığını çözebildiysen anlat seni de dinleyelim. Konudaki ürün zaten clickbait.
Konudaki ürün clickbait değil sadece siz yavaşsınız. Vatanın yaptığını desteklemiyorum %30 indirim koy geç. İndirime yetişebilip alan insanlar bu ürünleri sıfır fiyatının altında fiyatlara satması neden size dokunuyor ben onu soruyorum. İnsanlar indirimi eleştirmek yerine alıp daha sonra satanları eleştiriyor büyük resmi gören yok.

Konudaki ürün clickbait değil sadece siz yavaşsınız. Vatanın yaptığını desteklemiyorum %30 indirim koy geç. İndirime yetişebilip alan insanlar bu ürünleri sıfır fiyatının altında fiyatlara satması neden size dokunuyor ben onu soruyorum. İnsanlar indirimi eleştirmek yerine alıp daha sonra satanları eleştiriyor büyük resmi gören yok.
Yavaş olmuşuz şimdi de, ne alaka onu da çözemedim. Şu anki fiyatına bakıp öyle yazdığımı düşünüyorsun sanırım… Bana dokunuyor çünkü bunun adı fırsatçılık, yapılan indirimi de değerli kılmıyor çünkü bot hesapların toplayıp pahalıya sattığı bir curcunaya dönüşüyor her şey. Her iki resmi de gördüğüm için eleştiriyorum farkındaysan iki tarafı da. Bu kadar uzatıp suçlama diline geçtiğine göre sen de ucuza alıp satanlardansın sanırım.

Bu fiyata 64gb ram sattı vatan, 5 daha verip alamıyorsun sonuçta ayrıca gerekli grupları takip edersen Vatan ram indirimlerine gayet yetişirsin bence yine yapacak indirim tahmini olarak söylüyorum tabii ki birazda goy goy yapıyoruz
Vatanda şuan ram stok Yok. Tedariği bekliyorlar. Ne zaman olacağını bilemem ama tedarik olduktan sonra yine 3.parti indirim söz konusu olabilir ama suanlik adamlar da ram kalmadı. Sistemlerine takacak ram bekliyor benim arkadaş mesela. Ram yok çünkü 😀

Geri