🔥İndirim GSKİLL 32 gb ddr5 ram 18.499tl

Vatanın garanti politikasi kötü mü sanki adamlar ne zaman kötü oldu ki
Vatanla ilgili bir durum yok, al satçılardan genelde insanlar ürün almak istemiyor. Haklı olarak :) Adam aynı ramden 10 tane çekmiş farklı hesaplardan 10'unuda ilana koymuş. Ben o adama para kazandirmam bu benim görüşüm. Ama başka adam sistemini yükseltmiştir, ondan alırım.

Vatanla ilgili bir durum yok, al satçılardan genelde insanlar ürün almak istemiyor. Haklı olarak :) Adam aynı ramden 10 tane çekmiş farklı hesaplardan 10'unuda ilana koymuş. Ben o adama para kazandirmam bu benim görüşüm. Ama başka adam sistemini yükseltmiştir, ondan alırım.
Kesinlikle. Herkes bunu yapmalı ama irade yok. Hadi 2-3k koy üstüne kârını al geç. Aç gözlü insanlar, böylelerine beddua bile az.

Sicak firsat degilki bu. Gskil in ekstra bi ozelligimi var
normalde 33klık ram neredeyse yarı fiyatına gelmiş ne özellik istiyon
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

İNDİRİM DEVAM EDİYOR BİLGİNİZE

Kesinlikle. Herkes bunu yapmalı ama irade yok. Hadi 2-3k koy üstüne kârını al geç. Aç gözlü insanlar, böylelerine beddua bile az.
Eğer 1 sene önce 32 lik ddr5 kit aldıysanız aldığınız fiyatın 2-3k üstüne talibim. Neticede maksimum 5k para ödediniz 8 e satmanız gerek açgözlülük yapmanın anlamı yok. Sen şimdi diyeceksin ki bu onunla bir mi ? ama ürün satmaya geldiğinizde hepiniz sıfır fiyatının taş çatlasın %10 altına ürün koyuyorsunuz ne hikmetse. 1-2 sene önce ddr5 ram alan arkadaşlar hadi koysun ilana 2-3k fazlasına hepsini alıcam. Daha dün gibi aklımda mining zamanında ki ekran kartı piyasası rx 570-rx 580 gibi giriş orta segment kartları 10 katına satarken kimsenin gıkı çıkmıyordu ahlak bir anda uçup gidiyordu aman ucuza vermeyin piyasayı öldürmeyin diye birbirinizi gazlıyordunuz. Almaya geldiği zaman ahlaktan bahsedenler iş satmaya geldi mi puff oluyor.

Geri