jacknicholson
80+
- Reaksiyon skoru
- 37
Geldiği gün fanı bozuldu, benim mi şansızlığım bilemedim :/
r5 5600 var stok soğutucu kullanıyorum almaya gerek varmı aynı performansı verecekse uğraşmayayımRyzen 5600 gibi işlemcileri rahatlıkla soğutabiliyor. Zurna dürüm parasına değerlendirilebilir. Satıcıyı tanımıyorum bilen yorum yapabilir.
![]()
PTTAVM: Fazeon A2 120TRA İşlemci Soğutucu
www.pttavm.com
stok soğutucudan daha iyi hocam alabilirsin. Zaten 300 TL bişey pişman olsanda dediğim gibi zurna dürüm parası.r5 5600 var stok soğutucu kullanıyorum almaya gerek varmı aynı performansı verecekse uğraşmayayım
Ama kaliteli kesin çözüm bişey istiyorum diyosan https://www.akakce.com/islemci-sogu...0-refined-se-white-argb-fiyati,906289896.htmlr5 5600 var stok soğutucu kullanıyorum almaya gerek varmı aynı performansı verecekse uğraşmayayım
Bu Refined SE bende var 7600x3d veya 7800x3d yi de kurtarmaz mı macun iyi olsa undervolt ile birliktestok soğutucudan daha iyi hocam alabilirsin. Zaten 300 TL bişey pişman olsanda dediğim gibi zurna dürüm parası.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Ama kaliteli kesin çözüm bişey istiyorum diyosan https://www.akakce.com/islemci-sogu...0-refined-se-white-argb-fiyati,906289896.html
Kasa 156mm alıyor sığmaz herhalde o7800x3D ye yetmeyebilir hocam. Peerless Assasin 120SE alsan daha iyi olur
9700x iyidir hocam o zaman . Bu arada peerless Assasin 155mm , Phantom spirit 120se 154mm sığar yani.Kasa 156mm alıyor sığmaz herhalde o
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Başka ne olabilir işlemci önerisi 7600x3d veya 9700x ?
7500x3d de olabilir fiyata bağlı olarak fark etmez bana 2k da kullanıyorum
PowerBoost vkp3305b kasa emin olamadım ram lere falan da değer mi dolu etken var alırım ama olmazsa iade ya da kalır elimde o önemli değil gerçi de bir de9700x iyidir hocam o zaman . Bu arada peerless Assasin 155mm , Phantom spirit 120se 154mm sığar yani.
fanların birini hafif yukarı alıyosun ramlere değmiyor. Eğer low profil ramlerin varsa tam üstüne geliyor değmiyor.PowerBoost vkp3305b kasa emin olamadım ram lere falan da değer mi dolu etken var alırım ama olmazsa iade ya da kalır elimde o önemli değil gerçi de bir de
Thermalright Silver Soul 135 var ama satışı yok 135 mm imiş neyse acelesi yok zaten ddr5 pahalı şu an ki de gayet yetiyor da bakarız duruma göre 9700x var aklımda ama yapay zeka x3d diyor sim oynayan biriyim ats ets falan yarar diyor baya 7500x3d de olabilir ancak 9700x fiyatında o da işte çok yakışı kalmıyor indirimde anca veya 0 ya da 2.el 7600x3d bakacağım 7800x3d 8/16 madem spike larda ısınıyor falan yapacak bir şey yok bana her türlü yeter bunlar dan biri tek gta 6 benim için aşırı önemli
ddr5 geçtiğimde hangi ram alırım bilmiyorum ne denk gelirse bakarız artık büyük ihtimalle g skill veya kingston olacak bu arada minecraft için bile x3d işlemci daha iyi olur diye biliyorum 9700x iyi ancak...fanların birini hafif yukarı alıyosun ramlere değmiyor. Eğer low profil ramlerin varsa tam üstüne geliyor değmiyor.