Öneri Wifi6 - Modem Önerisi

firsatgamingx

80+ Gold
Reaksiyon skoru
3,377
Eski bi TTNET'in verdiği modem var aslında çok da memnunum ayarlarını vs yaptım fakat böyle bazen resetlemek gerekiyor haftada 1 falan internet kopuyor.

Archer VR400 aldım ama eski modemden daha beter çıktı. Dedim premium wifi6lı bi modem alayım ttnetten o da zyxelin dandik wifisi devamlı kopan bi modemi geldi.

Yok mudur böyle düzgün bi modem arkadaş. (router istemiyorum)

Eski bi TTNET'in verdiği modem var aslında çok da memnunum ayarlarını vs yaptım fakat böyle bazen resetlemek gerekiyor haftada 1 falan internet kopuyor.

Archer VR400 aldım ama eski modemden daha beter çıktı. Dedim premium wifi6lı bi modem alayım ttnetten o da zyxelin dandik wifisi devamlı kopan bi modemi geldi.

Aynı soruyu soran arkadaşıma deco x73 önermiştim ve aylardır şikayet gelmedi. Ben şahsen deco be25 router kullanıyorum ve memnunum.

Aynı soruyu soran arkadaşıma deco x73 önermiştim ve aylardır şikayet gelmedi. Ben şahsen deco be25 router kullanıyorum ve memnunum.
5-6k ya anca çözecez gibi o zaman. Eyvallah hocam wifi5 önerin var mıdır

5-6k ya anca çözecez gibi o zaman. Eyvallah hocam wifi5 önerin var mıdır
3 civarınada modemler var ama hiç kullanmadığım modeller o yüzden performanslarına net bir şey diyemem. Belki onlarda tertemiz işini görür. Bu modem mesh desteklediğinden yine deco marka herhangi bir modem aldığında birbirine bağlayabiliyorsun deco serisini. Ben o yüzden kullanıyorum zaten. İnternetin kaç mbps

3 civarınada modemler var ama hiç kullanmadığım modeller o yüzden performanslarına net bir şey diyemem. Belki onlarda tertemiz işini görür. Bu modem mesh desteklediğinden yine deco marka herhangi bir modem aldığında birbirine bağlayabiliyorsun deco serisini. Ben o yüzden kullanıyorum zaten. İnternetin kaç mbps
100 mbps ama kapsama alanı için aslında düşünmüştüm de wifi 5 bile iş görür aslında. En kötü cidden böyle deco vs alacağım

100 mbps ama kapsama alanı için aslında düşünmüştüm de wifi 5 bile iş görür aslında. En kötü cidden böyle deco vs alacağım
Kapsama alanı sorunun varsa sana mesh sistem lazım. Bir kere alacaksın kafan rahat olacak. Bu tavsiyeyi aylar önce bi youtube yorumunda görmüştüm şimdi dua ediyorum adama.

Bütçen ne kadar ona göre öneride bulunayım

Keenetic 3611

Kapsama alanından çok Wifi 6 trafiği iyi denetlediğinden artık olması gereken bir ayar. Birden fazla kablosuz cihaz bağlanıyorsa, Wifi 6 altında bol bol kopma, gecikme vb. yaşarsınız.

Router olur diyorsanız da bu ürün.

Çünkü yanlışım yoksa TT, Sansüronline falan harici modeme izin vermiyor.

Keenetic yazılım olarak çok iyi seviyede ve düzenli güncelleme alıyor. Attığım modem ve router de en güncel modellerinden. Donanımı falan da iyi reset atmak zorunda kalmazsın.

Ama ben modem marka vb. bağımsız, modemi koyduğun yere küçük bir yükseltici veya dizüstü soğutucu almanı öneririm. Yaz aylarında çok da kafa ütülemeyen ve USB gelen güçle çalışan ucuz bir dizüstü yükseltici çok işe yarıyor. Ben yazın fanı açıyorum, yaz dışında da yükselttiğinden modem çok ısınmıyor. Bu modemlerde gerçi çok sorun yaşamazsın, ama genel olarak öneririm.

Şöyle ucuzlarından, tek fanlı bir şey yeterli. Ben de eski bir tane vardı, altında duruyor. Veya kendiniz bir yükseltme de yapabilirsiniz.

Kapsama alanı sorunun varsa sana mesh sistem lazım. Bir kere alacaksın kafan rahat olacak. Bu tavsiyeyi aylar önce bi youtube yorumunda görmüştüm şimdi dua ediyorum adama.

Bütçen ne kadar ona göre öneride bulunayım
Aslında sadece üst kata da çeksin istiyorum wifi7 olunca da çekiyor hem modem hem router kullanmak yerine direkt modemi güncelleyebilirim diye dedim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kapsama alanından çok Wifi 6 trafiği iyi denetlediğinden artık olması gereken bir ayar. Birden fazla kablosuz cihaz bağlanıyorsa, Wifi 6 altında bol bol kopma, gecikme vb. yaşarsınız.

Router olur diyorsanız da bu ürün.

Çünkü yanlışım yoksa TT, Sansüronline falan harici modeme izin vermiyor.
Teşekkür ederim hocam. Bendeki problem aslında modemden kaynaklı. Bende bi de birsürü tplink ürünü var o yüzden deco modemi tercih edeceğim gibi duruyor. Çok teşekkür ederim

Senin ev 2 katlıysa kesin mesh lazım başka hiçbir şeye bakma bile. Bir iki ay sonra teşekküre geleceksin o kadar eminim.
üst komsuyla beraber kullanıyoz hocam deco modem alayım bende zaten deco da var ac1900 onu da takarım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,460
Üyeler
193,053
Son üye
kc.ozn
Geri