Çözüldü✓ Hazır Sistemde bu Segotep Soğutucu Montajı Sağlıklı Mı? (Çözüldü!)

Tolonka

80+
Reaksiyon skoru
1
Edit: Servis desteği açıp onay alınca incehesap merkezine götürdüm. Düzgün bir şekilde yeni parçaları taktılar ve kontrollerini sağladılar. Karşımda da test ettiler ve teslim ettiler.

İncehesap dan ufak değişiklik yaparak https://www.incehesap.com/omega-zenith-oem-paket-fiyati-76528/ bu sistemi satın aldım. Tower fan Segotep aynı kasa tipi aynı fakat frisby 850w kasa yaptım. Anakartı da önerinin aynı tipinin üst versiyonu olan B850M-P yaptım. Kasam geldi bugün. Tower fan yan duruyor. Bu sağlıklı bir montaj mı? Kasayı açmadım. Ramlere değmemesi için yan koymuşlar fanları. Tower fanın işlemciye dokunan temeli sabit ara boşluktan baktığımda. Boruları da düzgün gibi ama sormak istedim size. Destek açtım daha dönmediler.
1000021771.webp
1000021770.webp

Son düzenleme:
Soğutucu anormal duruyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kasa fanları da reverse ters bıçak yok. Bu kasa da hava sirkülasyonu da yok

Bence bir sorun yaratmaz. Aç testini yap sorun olacağını sanmıyorum

Bana da öyle geldi. Sizce ne gibi bir sıkıntı yaratır? Geri göndermem gerekir değil mi?
Elin tornavida tutuyorsa soğutucu söküp bı bakmanı öneririm. Bişeyler yanlış yapılmış gibi duruyor.

Elin tornavida tutuyorsa soğutucu söküp bı bakmanı öneririm. Bişeyler yanlış yapılmış gibi duruyor.
Tutuyor fakat kasayı açmak istemiyorum şu an sorumluluk üstlenmemek için. Siz söktünüz diye içinden çıkabilirler Danışma amaçlı yazmıştım o sebeple ne yapmalıyım diye.

Tutuyor fakat kasayı açmak istemiyorum şu an sorumluluk üstlenmemek için. Siz söktünüz diye içinden çıkabilirler Danışma amaçlı yazmıştım o sebeple ne yapmalıyım diye.
Soğutucu montajında vidalar eşit aralıklarla sikilmamis gibi duruyor ondan dedim. Kasaya müdahale etmeden işlemci sıcaklıklarına bak . Serin çalışıyorsa böyle kalsın. Anakart hafif esneme yapmış

Soğutucu montajında vidalar eşit aralıklarla sikilmamis gibi duruyor ondan dedim. Kasaya müdahale etmeden işlemci sıcaklıklarına bak . Serin çalışıyorsa böyle kalsın. Anakart hafif esneme yapmış
Uzun süreli kullanımda bir problem yaratır mı sizce sistem düzgün çalışıyor olsa? Ona göre hiç açmadan dokunmadan geri gönderebilirim.

Daha kötülerini de gördü bu gözler - incehesap

Ekler

• 1000074000.webp
    1000074000.webp
    271.7 KB · Hit: 31
Evet kastırıp yamıltmuşlar. Hayır şikayet etmesi ben forum yaz dedim Bi yerlere yaz dedim ama yazmadı rezalet toplamışlar geldi yardım istedi bende topladım sistemini

Ekler

• 1000079929.webp
    1000079929.webp
    360.4 KB · Hit: 28
Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,207,009
Üyeler
193,224