Sizce doğru mu dedi?

ceto95

80+
Reaksiyon skoru
52
Şimdi bir arkadaşım var, ben ülkeden ayrılıyorum, şu tarihte diye uçak biletini atmıştı ya benle gel yada bir daha görüşemeyiz dedi. bende inanmadım işlerim var dedim gitmedim.

Şimdi gerçekten gitti mi bunu nasıl anlarız ben aramamam lazım veya arkadaşlarımda da numarası vardı ondan onlardan da arayamam. şimdi bunu nasıl çözerim. nasıl anlarım gerçek mi değil mi diye.

Şimdi bir arkadaşım var, ben ülkeden ayrılıyorum, şu tarihte diye uçak biletini atmıştı ya benle gel yada bir daha görüşemeyiz dedi. bende inanmadım işlerim var dedim gitmedim.

Şimdi gerçekten gitti mi bunu nasıl anlarız ben aramamam lazım veya arkadaşlarımda da numarası vardı ondan onlardan da arayamam. şimdi bunu nasıl çözerim. nasıl anlarım gerçek mi değil mi diye.

İnansan gidecek miydin yurtdışına?

Varsayalım gerçek Yurt dışı seni alıyor mu ? Çalışma izni yaşama izni vs. Nasıl alacam ?

Takma kardeşim yoluna bak.
takılmayacak bir ilişkimiz yoktu.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

İnansan gidecek miydin yurtdışına?
dönmeyeceğini bilseydim giderdim

Varsayalım gerçek Yurt dışı seni alıyor mu ? Çalışma izni yaşama izni vs. Nasıl alacam ?
giden kişi zaten yabancı Türk değildi, 1 ay vize istemiyor ve gir çık yaparak uzun süre kalanlar var.

Uçağa kadar bana eşlik et anlamında dememismi? Ben öyle anladım yoksa yurt dışına gel diyorsa şaka yapıyordur
yok direk bilet al dedi ama sadece 1 kere açtı konuyu sonra bir daha hiç konuşmamıştı. bende ilkten ciddi değil zannettim, meğerse ciddiymiş galiba.

hayat bunun gibi şeyleri kafaya takmak için çok kısa

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,206,815
Üyeler
193,133
Son üye
Omessa
Geri