40-41-42 olarak ve 11-12-13 olarak dene ben en iyi sonucu 42/12 olarak aldım.
A+ almak zorunda değilsin B+ A alsan kafi çok takma kafana.40-41-42 olarak ve 11-12-13 olarak dene ben en iyi sonucu 42/12 olarak aldım.
Son durum nasılMerhaba, https://www.epey.com/menzil-genisletici/tenda-v15-ax1500.html modemini aldım. Fakat qos ayarı - bant genişliği ayarı kısmında istediğimi bulamadım ya da ben yapamadım.
Qos ayarları kısmını direkt bulamıyorum, bant genişliği ayarı ise garip bir şekilde sadece hız sınırlamasına izin veriyor. Cihazlara 1-2-3 diye öncelik verme kısmı da yok ya da ben yapamadım bilmiyorum.
Ben valorant, Cs vb oynarken ailemden birileri internette video izlediği zaman ya da başka bir şey yaptıkları zaman oyundaki pingim sabit kalsın, paket kaybım olmasın istiyorum. Eski modemle bu sorunu yaşıyordum şuan tenda v15 ile bunu denemedim ama yinede ayarlarını önceden yapmak istiyorum.
Bilen anlayan birileri varsa yardımcı olursa sevinirim.
35/8 bile yaptım çoğunu denedim ama en iyi C verdi. İndirmede +52 ping yüklemede 85 altını görmüyor ping falanda 70. Bu benim konumumla mı alakalı bilmiyorum. @Styx @Lady-Of-Ice @jomboSon durum nasıl
20/10 deneyin35/8 bile yaptım çoğunu denedim ama en iyi C verdi. İndirmede +52 ping yüklemede 85 altını görmüyor ping falanda 70. Bu benim konumumla mı alakalı bilmiyorum. @Styx @Lady-Of-Ice @jombo
İade edebiliyorsanız ikinci elden temiz keenetic alınDenedim tamamen aynı 42/12 ile fark olmuyor, neredeyse bütün kombinasyonları denedim ya 5/5 bile yaptım![]()