❌İndirim Bitti! 🔥 İncehesap 01.00 Fırsatı: 1 TL’ye 7.1 Gaming Kulaklık! 🔥

ben alırsam ihtiyacı olan birine veririm kablosuz olsa belki kullanırdım en son yaptıklarında siteye girmeyi bile denemedim
eskiden ihtiyacımız vardı aldık şimdi ihtiyacı olanlar alsın isterim bu tip kampanyalarda tabi isteyen alır ben esprisindeyim
2022 yılında James Donkey 711 50 TL ve magnus v2 1 TL'ye alabilmişim ikisini de kullanmıştım magnus baya iyiydi
ben alabilirsem başarabilirsem forumda çekiliş yaparım ihtiyacı olanlar arasında

Valla ihtiyacım yok ama alabilirsem arkadaşıma lazım ona hediye ederim. İhtiyacı olan alır umarım.

valla internet kafe kulaklığı başka bir şey değil
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

evet doğru ama ikinci elde alıcısı olurmu bilemem
Olmasın n'olacak elindeki kulaklık bozulursa idare etmek amaçlı kullanırsın ben inanmıyorum kendime ama başarabilirsem idare etmek amaçlı alırım. Toplayacağım sisteme bütün para gidiyor üstüne kulaklığa para bayacak güçte değilim maalesef. Yevmiyeci adamlarız Hyper X Cloud III falan bunlar aşar bizi 🥺

1 Liraya alabilirsem keyfi olarak apartmanın önündeki çöpe bile atarım. Tabi ben de İstanbul'da birine veririm direkt onun yerine, işin şakasındayım.
Kablosuz olaydı kullanılırdı da kablolu kulaklıkla ile uğraşılmaz düşününce bile anılarım depreşti.

Beyler Bu Gece Yarısı Siteyi Çökertiyormuyuz :hoba:

a man in a suit and tie is sitting in the back seat of a car .

Alıntıyı görüntüle
köleleri aktif ediyoruz

Git sokakta bir çocuğa hediye et daha makbul
olur bakcaz ama ürün 1 dakikada bitmezse yapcam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Olmasın n'olacak elindeki kulaklık bozulursa idare etmek amaçlı kullanırsın ben inanmıyorum kendime ama başarabilirsem idare etmek amaçlı alırım. Toplayacağım sisteme bütün para gidiyor üstüne kulaklığa para bayacak güçte değilim maalesef. Yevmiyeci adamlarız Hyper X Cloud III falan bunlar aşar bizi 🥺
senin imzada niye kulaklık mouse ve klavyenin yanında soru işareti var

Geri