mornix
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 872
akakçede 2300 tl bence olmıyacak bu
harbiden ben bakınca 2300 lira olduğunu gördümbahsettiğiniz kulaklık ne 1600tlye uyuyor ne de kablosuz olursa kablolusu olur bunun en fazla
bende beğendim baya diğer tahmin edilen modelden daha güzel inşallah budur
muhtemelen stokta olan kulaklığı verirler zaten geçen sene gaming gecesi sayfasına 1 saat önceden görünmüştü oradan da görünür ben tekte almıştım incehesap sunucusuna çok yakınım herhalde.harbiden ben bakınca 2300 lira olduğunu gördüm
Kullandığınız tek kulaklık buysa ondan iyi gelmiştir.Bunlardan geçen sene 399 TL’ye James Donkey 713 almıştım. Hayvan gibi iyi kulaklık; sesi ve mikrofonu şahane.
maalesef şu anda kulaklığım olmadığı için benim için yeterli olacaktır ama alsatçılardan bize kalır mı orası muammao kulaklık bence çokta kaliteli olmayacak yani internet kafe kulaklığı olur olsada
Bana kalırsa gamepower Ranger net 1.6kHocam şu ürün dediler ya ondan dedim.
direk oraya tıklayınca oluyor mu acabanasıl yapsak acaba tam saatinde reklama mı tıklasak yoksa forumda tahmin edilen kulaklığın sayfasını mı direkt yenilesek.
al satçılar şu anda tahminimce yarısı uyuyor yarısıda görevdedir sitenin çöktüğünü görünce dağılabilirlermaalesef şu anda kulaklığım olmadığı için benim için yeterli olacaktır ama alsatçılardan bize kalır mı orası muamma