https://www.incehesap.com/gamepower-ranger-siyah-7-1-surround-rgb-gaming-kulaklik-fiyati-46554/ yüksek ihtimal bu düşecek
valla bilmiyorum bilen arkadaşlar vardır.Muhtemelen o reklam yerine direkt ürünü koyarlar tıklarız ama iş işten geçmiş olurdirek oraya tıklayınca oluyor mu acaba
Valla Alan Alıyor Hocam .İmkanı yok alabilmenin ya güzel reklam çalışması yapıyorlar
ben 1 TL'ye alıp 2tlye size satabilirim %100 karlamaalesef şu anda kulaklığım olmadığı için benim için yeterli olacaktır ama alsatçılardan bize kalır mı orası muamma
ayıp olurben 1 TL'ye alıp 2tlye size satabilirim %100 karla
alsatçıyız nabayım kendimi mi vurayımayıp olur
Ayrı Ayrı Hesaptan Alır Veya Bu Kampanyadan Çok Kez Oldu Onlardan Tek Tek Almışta Olabilir .Yukarda biri 5 adet almıştım diyor arkadaşlar bu tür ürünler hesap başı 1 adet değil miydi?
evde kaç kişiysen hesap aç bekle kişi başı 1 tane işteYukarda biri 5 adet almıştım diyor arkadaşlar bu tür ürünler hesap başı 1 adet değil miydi?
Ya sen tüm gizemi bozdun amaaaaevde kaç kişiysen hesap aç bekle kişi başı 1 tane işte
Sanki Kurbana Ortak Giriyoruzevde kaç kişiysen hesap aç bekle kişi başı 1 tane işte