talhabkr
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 1,878
çorba içemezsin yaniben bu konularda baya maymun gibiyim bana kaşık ver ben kaşıkla anca sırtımı kaşırım
çorba içemezsin yaniben bu konularda baya maymun gibiyim bana kaşık ver ben kaşıkla anca sırtımı kaşırım
Hıcam Psu kablosunu bizimkiler çöp sanıp hurdacıya sarınca bende monitörümün adaptör kablosunu (c13 kablo) Psu’ya taktım coil ehine gibi ses geliyor Son dk Patlamassa Alacaz inşallahSenin Bot Var Hızlı Geçer tabii ki , Botu Olmayanlar İçin Zaman Uzaydan Atlamak Gibi Geçiyor![]()
Sonda Beyaz Ekran Veya Siyah Ekran Geleceksürekli f5 atarsa sayfanın geldiğini nasıl anlayacaz
maalesef belleğim o kadarına yetmiyorçorba içemezsin yani
hocam sepette bug falan olur mu? 1600 den çekmeye çalışmasınmouse verdiklerinde alamamıştım, bu sefer attım sepete bekliyorum.Alamazsak da sağlık olsun, o kadar ihtiyacım yok
![]()
Hıcam Psu kablosunu bizimkiler çöp sanıp hurdacıya sarınca bende monitörümün adaptör kablosunu (c13 kablo) Psu’ya taktım coil ehine gibi ses geliyor Son dk Patlamassa Alacaz inşallah
“Keşke söylemeseydim içime kurt düştü Birinin Nazarından Psu GG olacak gibi hissediyom Maşşallah diyin bari”
iade edersinhocam sepette bug falan olur mu? 1600 den çekmeye çalışmasın
bilemem hocam, şanshocam sepette bug falan olur mu? 1600 den çekmeye çalışmasın
sırf öyle uğraşmamak için karttaki tüm parayı çektim bi 300 bıraktımhocam sepette bug falan olur mu? 1600 den çekmeye çalışmasın