NØTNAMÆS
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 343
o7Eğer alırsam sizden birine vericeğim haberiniz olsun bende zaten dolu kulaklık var
o7Eğer alırsam sizden birine vericeğim haberiniz olsun bende zaten dolu kulaklık var
Hocam kampanya sloganının altında Teşekkürler Gamepower gibi bir ibare vardı illaki gamepower vericekler ve en ucuzu da 900₺ falan yapıyor her türlü kar gibiYani onlem TC basi 1 adet vermektir kart ekleme ile alakasi yok
Bu arada bu kulakligi verecegi nereden maglum son anda baska bir sey verirseler yada daha ucuzunu vs... ? o zaman hereks zaman kaybedeek ve dogru olani nerden bulacaz ? cunku kampanya gozukmuyor bende
ÖNCELIKLE SAKIN OLUYORSUN KARDEŞİMBeyler ya ekrana drop giriyor ya kalbime ilk kez böyle forumla bir operasyona katılıyorum gereksiz heyecanlıyım hayatımda hiç bu kadar bir şey satın alıyorum diye heyecanlanmamıştım
Ben alırım Ranger modeli iseEğer alırsam sizden birine vericeğim haberiniz olsun bende zaten dolu kulaklık var
heycanlanma fazla heyecan devamını getirmeyeyim saygılar.Beyler ya ekrana drop giriyor ya kalbime ilk kez böyle forumla bir operasyona katılıyorum gereksiz heyecanlıyım hayatımda hiç bu kadar bir şey satın alıyorum diye heyecanlanmamıştım
Sanada Yok Jon SnowBen alırım Ranger modeli ise![]()
Rakip eliyor inanmayin hepimiz alacağız2020DEN BERİ aynı teraneleri yasamıs biri olarak asla alamıcaksınız ben diyeyim bu gozler 30 saniyede 1000 stoklu fırsatları falan kacırdı zamanında imkanı olmayan seyler bunlar yani hile hurda var demiyorum da bir şeyler dönüyor
Yetmez. Ben duş aldım, dişimi firçaladım ve ellerimi ısındırdım klavyeye saniyede 50 vuruş atarken sakatlanmamak için.son bi tuvalet molasına felan çıkın tam ödeme anında rahatsız etmesin
Şuan prison break izliyorumSanada Yok Jon Snow![]()
Bebek yağı da sürdün mu kaymasi içinYetmez. Ben duş aldım, dişimi firçaladım ve ellerimi ısındırdım klavyeye saniyede 50 vuruş atarken sakatlanmamak için.
ASŞDIJAIOSDASDKALSJDUIOASKDASBebek yağı da sürdün mu kaymasi için