🔥İndirim AMD Ryzen™ 5 7600 BOX 7.199 TL Son 3 Adet

7600'ün tek olayı dahili grafik birimi içinde barındırması. Onun haricinde 7500F ile neredeyse aynılar, daha ucuza satılan 7500F'i alıp aradaki fiyat farkına da güzel bir hava soğutucu alırdım ben.
Geçtiğimiz gün 7500F'den 9700X'e geçtim. Dahili gpu olayına bayıldım.
Ekran kartında tek HDMI var. Benim ana monitörüm dışında bir iş monitörüm bir de TV var kasaya bağlı. Anakarttaki HDMI ile iş monitörüne görüntü alabildim. İşin garibi görüntüyü dahili gpu'dan alıp oyunlarda nvidia performansını kullanabiliyorum. Stabil de çalışıyor herhangi bir bozukluk olmadı.

kolay bozulup bozulmadığının istatistiğiğni mi tuttunuz? şurda küçük bir oylama yapsak arıza oranının ne kadar yüksek olduğunu görebiliriz hep birlikte.
Bir işlemci durduk yere neden bozulsun? Anakart değil kısa devre olsun. Ekran kartı değil fanı bozulsun sıcak çalışsın?

İşlemci kolay bozulan bir parça değil zaten. 1 yıl daha gwranti olsa ne olmasa ne
AMD işlemciler gayet bozuluyor intelin de 13-14. Nesili bozuluyormuş öncesinde bir sorun yaşayan görmesem de.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

14400ften geçilir mi , almışken 7800x3d mi almak lazım , sadece oyun için
7800X gibi bir şeye geçmedikçe gereksiz kalır bence, 14400F ile 7600 arasında çok hissedilir farklar yok belki rekabetçi oyunlarda biraz etkisi olur.

Geçtiğimiz gün 7500F'den 9700X'e geçtim. Dahili gpu olayına bayıldım.
Ekran kartında tek HDMI var. Benim ana monitörüm dışında bir iş monitörüm bir de TV var kasaya bağlı. Anakarttaki HDMI ile iş monitörüne görüntü alabildim. İşin garibi görüntüyü dahili gpu'dan alıp oyunlarda nvidia performansını kullanabiliyorum. Stabil de çalışıyor herhangi bir bozukluk olmadı.
O yapılıyor, zaten laptoplar da öyle çalışıyor Nvidia kart olsa da laptoplarda işlemcide her zaman dahili GPU olur laptop ekranına görüntü de dahili GPU dan gider.

Yalnız bu işlem biraz performans kaybı yapıyor o yüzden iyi laptoplar falan da bu kayıpları sıfırlamak için MUX switch kullanıyor.

Son düzenleme:
AMD işlemciler gayet bozuluyor intelin de 13-14. Nesili bozuluyormuş öncesinde bir sorun yaşayan görmesem de.

7800X gibi bir şeye geçmedikçe gereksiz kalır bence, 14400F ile 7600 arasında çok hissedilir farklar yok belki rekabetçi oyunlarda biraz etkisi olur.

O yapılıyor, zaten laptoplar da öyle çalışıyor Nvidia kart olsa da laptoplarda işlemcide her zaman dahili GPU olur laptop ekranına görüntü de dahili GPU dan gider.

Yalnız bu işlem biraz performans kaybı yapıyor o yüzden iyi laptoplar falan da bu kayıpları sıfırlamak için MUX switch kullanıyor.
Sanırım desktop by performans kaybını tolere edebilir. Ben ciddi bir problem hissetmedim kullanırken.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,207,373
Üyeler
193,369
Son üye
Onur.23
Geri