sendegitunutbeni
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 750
- Konu Sahibi Konu Sahibi
deneriz bakalimsarı sitede ilan aç hocam, makul rakam yaz. hemen satılmaz ama zamanla elden çıkarırrsın alanlar olur muhakkak
deneriz bakalimsarı sitede ilan aç hocam, makul rakam yaz. hemen satılmaz ama zamanla elden çıkarırrsın alanlar olur muhakkak
kablosuz klavye varmı elinde ?deneriz bakalim
Satılık klavye varsa alınırbaseus kullandim cmf buds pro 2 kullandim baseus ma10 kullaniyorum o bile buds pro 2 den iyi bana göre alinir yani bu urun
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
su koleksiyonu satsak ne kadar elime gecer fikrin varmi :d 24 kulaklik(baktim)
12 klavye(9 u üst düzey aktif piyasa 4 k civari)
6 mouse
10 gamepad
kablosuz klavye varmı elinde ?
tabi var hocam hsjxkxkxkxSatılık klavye varsa alınır![]()
daha minimal bişi varmı %80 tarzındavar hocam hpes8 kablosuz ztn
tabi var hocam hsjxkxkxkx
biraz uyguna koyarsan hemen satılır kulak için teki yoktu onu bile alanlar oldubaseus kullandim cmf buds pro 2 kullandim baseus ma10 kullaniyorum o bile buds pro 2 den iyi bana göre alinir yani bu urun
su koleksiyonu satsak ne kadar elime gecer fikrin varmi :d 24 kulaklik(baktim)
12 klavye(9 u üst düzey aktif piyasa 4 k civari)
6 mouse
10 gamepad
bakariz be hocam@sendegitunutbeni Aldığın gibi ilana koysaydın keşke zaten zor satılıyor.
illa vardir hatirlamiyorum .d 10 tane kalmis baktim 2 tanesini satmistim yeni hatirladimdaha minimal bişi varmı %80 tarzında
lolünüde al kenara çekil ihtiyacı olan alsınBu çirkin renk için 1tl vermem lol.
@Schtephan Yazdım hocam mesajlara bakarsanız. Kimseye almasın demedim zaten. Kulaklık kağıt üzerinde güzel gözüküyor.tabii ki herkesin zevki farklıdır kendi açımdan konuştum genel algılanmasın.
reis şöyle uygun fiyata varsa elinde 820pro tarzı bişi düşünürümbakariz be hocam
illa vardir hatirlamiyorum .d 10 tane kalmis baktim 2 tanesini satmistim yeni hatirladim
ak820pro ve ak871 satmistim gecen ay
valla elimde bisi var manyetik kablolu dusunursen aklima geldireis şöyle uygun fiyata varsa elinde 820pro tarzı bişi düşünürüm
reis modeli yaz istersen özelden elinde olanları değerlendirimvalla elimde bisi var manyetik kablolu dusunursen aklima geldi