🔥İndirim Baseus Air Nora 2 True Wireless 999 TL Beleş🔥

outlet fiyatı da 700 lira değerlendirebilir

baseus kullandim cmf buds pro 2 kullandim baseus ma10 kullaniyorum o bile buds pro 2 den iyi bana göre alinir yani bu urun
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

su koleksiyonu satsak ne kadar elime gecer fikrin varmi :d 24 kulaklik(baktim)
12 klavye(9 u üst düzey aktif piyasa 4 k civari)
6 mouse
10 gamepad
sen de sıkıntılısın

benim gibi

IXJXKKCKFSK ufaktan
sen ne konuda
mouse, klavye, kulaklık, memnunsam bile değiştiriyom sürekli olarak yeni tatlar arıyorum xd

sürekli bir sayıda artış var, arada işin sonu gelmeyecek diyip sağa sola dağıtıyom malzemeleri yoksa koyacak yer kalmıyor klmsdfhksdmfkdmsgkmsd

mouse, klavye, kulaklık, memnunsam bile değiştiriyom sürekli olarak yeni tatlar arıyorum xd

sürekli bir sayıda artış var, arada işin sonu gelmeyecek diyip sağa sola dağıtıyom malzemeleri yoksa koyacak yer kalmıyor klmsdfhksdmfkdmsgkmsd
ayni aoxjdkdkfkk foto varmi setupun

outlet fiyatı da 700 lira değerlendirebilir
Tek inceleme videosu adı altında youtube short reklamı gördüm alanlar olumsuz yorum ( 5 yorum un 2 si kullanıcı deneyimi ) yapmış. Mediamarkt sitesinden alanların hepsi şikayetçi ( bu ürün kadın kullanıcıları tavlamak için yapılmış teknik özellikleri kötü muhtemelen)

Kaynaklar :

ayni aoxjdkdkfkk foto varmi setupun
Hocam ben 3 mouse aldım razer death harder , claws zyra , logitech g 102 , 2 si giriş seviye biri orta segment claws dan şikayetçiyim 2 k altı mouse önerir misin ? , mouse küçük olmazsa sevinirim

Son düzenleme:
Tek inceleme videosu adı altında youtube short reklamı gördüm alanlar olumsuz yorum ( 5 yorum un 2 si kullanıcı deneyimi ) yapmış. Mediamarkt sitesinden alanların hepsi şikayetçi ( bu ürün kadın kullanıcıları tavlamak için yapılmış teknik özellikleri kötü muhtemelen)

Kaynaklar :

Hocam ben 3 mouse aldım razer death harder , claws zyra , logitech g 102 , 2 si giriş seviye biri orta segment claws dan şikayetçiyim 2 k altı mouse önerir misin ? , mouse küçük olmazsa sevinirim
dmden yaz yardim ci oliyim

baseus kullandim cmf buds pro 2 kullandim baseus ma10 kullaniyorum o bile buds pro 2 den iyi bana göre alinir yani bu urun

su koleksiyonu satsak ne kadar elime gecer fikrin varmi :d 24 kulaklik(baktim)
12 klavye(9 u üst düzey aktif piyasa 4 k civari)
6 mouse
10 gamepad
E hani sennheiser yok?
Nasıl koleksiyon bu hocam.

Çok garip bir fiyat politikası izlemiş

Ekler

• Screenshot_24.webp
    Screenshot_24.webp
    15 KB · Hit: 33
Geri