sendegitunutbeni
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 750
- Konu Sahibi Konu Sahibi
yazarim birazdan hocam ufak bi isim vardareis modeli yaz istersen özelden elinde olanları değerlendirim
yazarim birazdan hocam ufak bi isim vardareis modeli yaz istersen özelden elinde olanları değerlendirim
sen de sıkıntılısınbaseus kullandim cmf buds pro 2 kullandim baseus ma10 kullaniyorum o bile buds pro 2 den iyi bana göre alinir yani bu urun
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
su koleksiyonu satsak ne kadar elime gecer fikrin varmi :d 24 kulaklik(baktim)
12 klavye(9 u üst düzey aktif piyasa 4 k civari)
6 mouse
10 gamepad
IXJXKKCKFSK ufaktansen de sıkıntılısın
benim gibi
mouse, klavye, kulaklık, memnunsam bile değiştiriyom sürekli olarak yeni tatlar arıyorum xdIXJXKKCKFSK ufaktan
sen ne konuda
ayni aoxjdkdkfkk foto varmi setupunmouse, klavye, kulaklık, memnunsam bile değiştiriyom sürekli olarak yeni tatlar arıyorum xd
sürekli bir sayıda artış var, arada işin sonu gelmeyecek diyip sağa sola dağıtıyom malzemeleri yoksa koyacak yer kalmıyor klmsdfhksdmfkdmsgkmsd
Tek inceleme videosu adı altında youtube short reklamı gördüm alanlar olumsuz yorum ( 5 yorum un 2 si kullanıcı deneyimi ) yapmış. Mediamarkt sitesinden alanların hepsi şikayetçi ( bu ürün kadın kullanıcıları tavlamak için yapılmış teknik özellikleri kötü muhtemelen)outlet fiyatı da 700 lira değerlendirebilir
Hocam ben 3 mouse aldım razer death harder , claws zyra , logitech g 102 , 2 si giriş seviye biri orta segment claws dan şikayetçiyim 2 k altı mouse önerir misin ? , mouse küçük olmazsa sevinirimayni aoxjdkdkfkk foto varmi setupun
dmden yaz yardim ci oliyimTek inceleme videosu adı altında youtube short reklamı gördüm alanlar olumsuz yorum ( 5 yorum un 2 si kullanıcı deneyimi ) yapmış. Mediamarkt sitesinden alanların hepsi şikayetçi ( bu ürün kadın kullanıcıları tavlamak için yapılmış teknik özellikleri kötü muhtemelen)
Kaynaklar :
![]()
BASEUS Air Nora 2 True Wireless Bluetooth Kulak İçi Kulaklık Gradient Turuncu Fiyat & Özellik | MediaMarkt
BASEUS Air Nora 2 True Wireless Bluetooth Kulak İçi Kulaklık Gradient Turuncu fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıklwww.mediamarkt.com.tr
Hocam ben 3 mouse aldım razer death harder , claws zyra , logitech g 102 , 2 si giriş seviye biri orta segment claws dan şikayetçiyim 2 k altı mouse önerir misin ? , mouse küçük olmazsa sevinirim
budaha iyiAyna şart değilse buds 6 play mantıklı kalır.
E hani sennheiser yok?baseus kullandim cmf buds pro 2 kullandim baseus ma10 kullaniyorum o bile buds pro 2 den iyi bana göre alinir yani bu urun
su koleksiyonu satsak ne kadar elime gecer fikrin varmi :d 24 kulaklik(baktim)
12 klavye(9 u üst düzey aktif piyasa 4 k civari)
6 mouse
10 gamepad
sence cektimlerimin hepsi orda mi hocam :d oda var tabiiE hani sennheiser yok?
Nasıl koleksiyon bu hocam.