🔥İndirim VATAN XPG TEŞHİR RAMLER UYGUN FİYATA YAKIN LOKASYONU OLAN ALABİLİR

Abi artık şu vatan indirimini bi unutun yok vatan şöyleydi yok böyleydi abi bitti gitti indirim gelene kadar en uygun ne ise indirim odur yeter be anladık en ucuza vatan sattı
Yakın olabilen forumdan kardeşler alsın diye açtım adamlar beğenmiyor 😂 xpg ve rgbli kaliteli chip VE UYGUN FİYATA piyasaya göre daha ne olsun

https://www.vatanbilgisayar.com/xpg...5-6000mhz-cl30-1-35v-rgb-dual-kit-pc-ram.html (ANKARA soğütözü - Istanbul gaziosman paşa ve topkapi)

https://www.vatanbilgisayar.com/xpg-lancer-siyah-rgb-ddr5-6400mhz-cl32-64gb-2x32gb-dual-kit-ram.html (ANKARA çukurova ve söğütözü, İstanbul Topkapi)

Teşhir ürünleri Satılıyor diye biliyorum yakın olan mağazadan alabilir zannederim internet sitesinde stokta görünüyor TEŞHİR ürünü olarak.
Alınır mı kullanım için almayı planlıyorum herhangi bir sorun sıkıntısı var mıdır

Ağzına sağlık geçen gün 33.000 tl ye 64 gb ram paylaştım yemediğim linç kalmadı :)
Vatanın indirimi her hafta olacak sanıyor millet, keşke olsa, hepimiz sevinsek. 18:20'de gördüm indirimleri 3 farklı ram almaya çalıştım, site çöktü, şansıma son bir ram geldi denedim ısrarla ve onu alabildim. Rami aldığımda saat 18:56'ydı. Sanılıyor ki şu dakika olsa rahatlıkla alınabilecek :kekw:

Vatanın indirimi her hafta olacak sanıyor millet, keşke olsa, hepimiz sevinsek. 18:20'de gördüm indirimleri 3 farklı ram almaya çalıştım, site çöktü, şansıma son bir ram geldi denedim ısrarla ve onu alabildim. Rami aldığımda saat 18:56'ydı. Sanılıyor ki şu dakika olsa rahatlıkla alınabilecek :kekw:
Aslında vatan indirimi değil sistemde oluşan bir yanlışlık desek çok daha doğru olur. anlaşıldıktan sonra tüm mağazalara mailler atıldı yanlışlık olan ürünlerin derhal teşhirlerden kaldırılması ve kesinlikle satılmaması hakkında. İndirimse neden devam etmediler satışa :)

Aslında vatan indirimi değil sistemde oluşan bir yanlışlık desek çok daha doğru olur. anlaşıldıktan sonra tüm mağazalara mailler atıldı yanlışlık olan ürünlerin derhal teşhirlerden kaldırılması ve kesinlikle satılmaması hakkında. İndirimse neden devam etmediler satışa :)
yanlışlık degil sadece webte satılıcaktı fakat magaza alımları stogı karıstırdı magazadan satısı kapatmak ıcın maıl yolladılar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,207,392
Üyeler
193,375
Son üye
AykutGS
Geri