Kagansapmaz
80+
- Reaksiyon skoru
- 28
Fiyat yazan fiyat mı yoksa daha mı uyguna oluyor
Yakın olabilen forumdan kardeşler alsın diye açtım adamlar beğenmiyorAbi artık şu vatan indirimini bi unutun yok vatan şöyleydi yok böyleydi abi bitti gitti indirim gelene kadar en uygun ne ise indirim odur yeter be anladık en ucuza vatan sattı
Yok abi fiyat uygun değilse almazlar fırsat değilsede yönetici yok mu uyarır millet alışmış boş yapmayaYakın olabilen forumdan kardeşler alsın diye açtım adamlar beğenmiyorxpg ve rgbli kaliteli chip VE UYGUN FİYATA piyasaya göre daha ne olsun
Alınır mı kullanım için almayı planlıyorum herhangi bir sorun sıkıntısı var mıdırhttps://www.vatanbilgisayar.com/xpg...5-6000mhz-cl30-1-35v-rgb-dual-kit-pc-ram.html (ANKARA soğütözü - Istanbul gaziosman paşa ve topkapi)
https://www.vatanbilgisayar.com/xpg-lancer-siyah-rgb-ddr5-6400mhz-cl32-64gb-2x32gb-dual-kit-ram.html (ANKARA çukurova ve söğütözü, İstanbul Topkapi)
Teşhir ürünleri Satılıyor diye biliyorum yakın olan mağazadan alabilir zannederim internet sitesinde stokta görünüyor TEŞHİR ürünü olarak.
Ağzına sağlık geçen gün 33.000 tl ye 64 gb ram paylaştım yemediğim linç kalmadıAbi artık şu vatan indirimini bi unutun yok vatan şöyleydi yok böyleydi abi bitti gitti indirim gelene kadar en uygun ne ise indirim odur yeter be anladık en ucuza vatan sattı
Vatanın indirimi her hafta olacak sanıyor millet, keşke olsa, hepimiz sevinsek. 18:20'de gördüm indirimleri 3 farklı ram almaya çalıştım, site çöktü, şansıma son bir ram geldi denedim ısrarla ve onu alabildim. Rami aldığımda saat 18:56'ydı. Sanılıyor ki şu dakika olsa rahatlıkla alınabilecekAğzına sağlık geçen gün 33.000 tl ye 64 gb ram paylaştım yemediğim linç kalmadı![]()
Aslında vatan indirimi değil sistemde oluşan bir yanlışlık desek çok daha doğru olur. anlaşıldıktan sonra tüm mağazalara mailler atıldı yanlışlık olan ürünlerin derhal teşhirlerden kaldırılması ve kesinlikle satılmaması hakkında. İndirimse neden devam etmediler satışaVatanın indirimi her hafta olacak sanıyor millet, keşke olsa, hepimiz sevinsek. 18:20'de gördüm indirimleri 3 farklı ram almaya çalıştım, site çöktü, şansıma son bir ram geldi denedim ısrarla ve onu alabildim. Rami aldığımda saat 18:56'ydı. Sanılıyor ki şu dakika olsa rahatlıkla alınabilecek![]()
yanlışlık degil sadece webte satılıcaktı fakat magaza alımları stogı karıstırdı magazadan satısı kapatmak ıcın maıl yolladılarAslında vatan indirimi değil sistemde oluşan bir yanlışlık desek çok daha doğru olur. anlaşıldıktan sonra tüm mağazalara mailler atıldı yanlışlık olan ürünlerin derhal teşhirlerden kaldırılması ve kesinlikle satılmaması hakkında. İndirimse neden devam etmediler satışa![]()
Xpg 48GB (2x 24GB) Ddr5 Cudımm 8400MHZ rami 16 ya vermezlerdi diye düşünüyorum..yanlışlık degil sadece webte satılıcaktı fakat magaza alımları stogı karıstırdı magazadan satısı kapatmak ıcın maıl yolladılar
1 ayda 2 kere neden yanlışlık yapsın adamlar belliydi indirim oldugu bu fiyatlar zaten şişirilmiş vatan ram krizinden once aldıysa veya elınde cok stok yaptıysa 16 bınle bıle kar edıyordurXpg 48GB (2x 24GB) Ddr5 Cudımm 8400MHZ rami 16 ya vermezlerdi diye düşünüyorum..![]()