Ekran Kartı Önerisi AMD 7800x3d

850 diyene bakma 750 Ile kullanıyorum hiç sorun yok
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sistem toplam kullanımda 450 anca kullanır Buda %60-70 e denk gelir psunun kullanma oranına kaliteli bir PSU işe zaten ani yük artislarinda tolere edecektir

Umarim kanıp almamışsınızdir
şuan sipariş vermedim 9070xt anlık güç çekiyor belki o anlarda sorun yaşarsınız diye yorum okudum normal şartta 750 hayli hayli yetiyormuş en kötü %10 undervolt yapsrak kullanırım diye düşüyorum kafam karıştı hangisini alcam bilemiyorum oynadığım oyunlarda farkı 9070xt ile alırım diyorum bi yandan 5070deki teknolojilerden ilerde yararlanmak istersem mahrum kalırım diyorum kararsızlık çok kötü 😁

Hocam selamlar, bunları oynuyorsanız 5060 size zaten yetecektir bence ama tatmin olmuyorsanız ve dlss fsr illaki açmam derseniz 9070xt daha çok fps verir 5070 e nazaran ama üst yorumda bahsettiğim teknolojilerdende mahrum kalırsınız veya daha verimsiz olarak kullanabilirsiniz. Tercih sizin, hayırlı olsun.
5060 bi tık hissettiriyor yetersiz kaldığını hele özellikle bf6da çok hissettiriyor

şuan sipariş vermedim 9070xt anlık güç çekiyor belki o anlarda sorun yaşarsınız diye yorum okudum normal şartta 750 hayli hayli yetiyormuş en kötü %10 undervolt yapsrak kullanırım diye düşüyorum kafam karıştı hangisini alcam bilemiyorum oynadığım oyunlarda farkı 9070xt ile alırım diyorum bi yandan 5070deki teknolojilerden ilerde yararlanmak istersem mahrum kalırım diyorum kararsızlık çok kötü 😁
amd sürücü yazılımı çalışmayı durdurdu ?
Undervolt tutmaması dışında bu hatayı almadım 3 aydır da kart ben de ayrıca yeni psular Buna göre tasarlaniyor

Undervolt tutmaması dışında bu hatayı almadım 3 aydır da kart ben de ayrıca yeni psular Buna göre tasarlaniyor
530w spike atan anlık saniyelik 400w üstü çeken ürünü uv siz 750w da zor tutarsın o yüzden

amd sürücü yazılımı çalışmayı durdurdu.

amd sürücü yazılımı çalışmayı durdurdu ?
Burada ki öneri bile en kötü 750w psu için ve en üst seviye işlemci ram kullanan bir sistem için önerilen minimum 750 hatta idda bile ederim kaliteli 650w dahi iyi götürür ama psunun ömrü bır tık azalır

530w spike atan anlık saniyelik 400w üstü çeken ürünü uv siz 750w da zor tutarsın o yüzden

amd sürücü yazılımı çalışmayı durdurdu.
Olum siz hem donanım arşive üyesiniz hem Abdullah abinin videolardan bir sey ogrenmemissiniz gidip az izleyin

Ekler

• 1000095459.webp
    1000095459.webp
    120.7 KB · Hit: 7
Gaming X Trio 5070 akar.

Burada ki öneri bile en kötü 750w psu için ve en üst seviye işlemci ram kullanan bir sistem için önerilen minimum 750 hatta idda bile ederim kaliteli 650w dahi iyi götürür ama psunun ömrü bır tık azalır

Olum siz hem donanım arşive üyesiniz hem Abdullah abinin videolardan bir sey ogrenmemissiniz gidip az izleyin
1777750448266.webp

benim bir şey ögrenmeme gerek yok senin bilgin çok yok arada fark farklı

Alıntıyı görüntüle

benim bir şey ögrenmeme gerek yok senin bilgin çok yok arada fark farklı
En kötü ne bilir misin bilmediğini bilmemek...

Sende ki psu modeli yeni model mag Bn serisi ile Ani yük artislarina gore tasarlanmistir, gidip araştırabilirsin icinin rahat olması için

En kötü ne bilir misin bilmediğini bilmemek...
sen 750w ile kullanmaya devam et bir gün geldiginde ekran kartında problem çıkarsa aglama tamam uyarımıız yaptık bu arada haberin olsun bilgi küpü güç kaynakları yıl geçtikçe yıpranır göründügü gücü veremez. 750w sandıgın ürün aslında farklı bir deger verir.

uzun ömürlü 9070xt kullanmak için agrısız 850w güvenilir yoldur yıpranma payı bile olsa uzun yıllar sorun etmez ama 750w no

Eğer aklında suphe kalacaksa 9070 de tercih edebilirsin veyahut xt ile hafif uv ve Power kısmak ile 270w civarı da kullanabilirsin

ASUS TUF GeForce RTX 5060 OC 8GB GDDR7 128Bit DLSS 4 Ekran kartına sahibim genellikle Rust - Cs2 - BF6 oynuyorum

işlemci: 7800x3d
anakart: b650m-r
ram: 32 gb 6000mhz cl30

sistem özellikleri bu 2k monitörüm var sanki 5060 ile verim alamıyor gibi hissediyorum özellikle rust ve bf6'da upgrade için fiyat olaram 5070 aklıma gelir gigabyte 5070 eagle modeli qma fikre ve tavsiyeye çok ihtiyacım var 35 40k arasında alabilirsem çok iyi olur teşekkürler iyi forumlar
Niye bu kadar uzamış konu sıfır 9070xt ikinci el 5070 ti alabilirsin

sen 750w ile kullanmaya devam et bir gün geldiginde ekran kartında problem çıkarsa aglama tamam uyarımıız yaptık bu arada haberin olsun bilgi küpü güç kaynakları yıl geçtikçe yıpranır göründügü gücü veremez. 750w sandıgın ürün aslında farklı bir deger verir.

uzun ömürlü 9070xt kullanmak için agrısız 850w güvenilir yoldur yıpranma payı bile olsa uzun yıllar sorun etmez ama 750w no
Kalitesiz bir ürün de evet haklısın fakat kaliteli iç bilesen sahip modeller de işler değişir

Geri