Reis bunu buldum sence uygun mudur alınır mı öğrenciyim fazla anlamıyorum şimdiden teşekkürlerryzen 5 5600 rx6600 gibi sistem kovala hocam
Reis bunu buldum sence uygun mudur alınır mı öğrenciyim fazla anlamıyorum şimdiden teşekkürler
eski ama ilanReis bunu buldum sence uygun mudur alınır mı öğrenciyim fazla anlamıyorum şimdiden teşekkürler
21 temmuz 2025 ilanıReis bunu buldum sence uygun mudur alınır mı öğrenciyim fazla anlamıyorum şimdiden teşekkürler
ryzen 5 3600 tavsiye etmem am4 te ryzen 5 5600 altina düsmeyin benim gibi pişman olursunuzReis bunu buldum sence uygun mudur alınır mı öğrenciyim fazla anlamıyorum şimdiden teşekkürler
Kral bir tane daha buldum ama bu farklı sence iyi midiralınabilir hocam aldıktan sonra bir kaç değişiklik yapılırsa çok iyi olur ama
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
eski ama ilan
Reis bana sadece kasa lazım geri kalan ekipmanım varYakın bir arkadaşımda monitörlü ekipmanlı bir sistem var hocam, giriş için yeterli gelebilir şehrinizi bilmiyorum lakin ilgilenirseniz özelden linkini iletebilir
yok hocam bir de aynı şehirden bakKral bir tane daha buldum ama bu farklı sence iyi midir
Reis bana sadece kasa lazım geri kalan ekipmanım var
Nasıl derseniz hocam, bildiğim kadarıyla komple satacaktı inşallah fiyat performans bir ürün denk gelir kolay gelsinKral bir tane daha buldum ama bu farklı sence iyi midir
Reis bana sadece kasa lazım geri kalan ekipmanım var
Reis ben Antalya civarında yaşıyorumda o yüzden atmıştımyok hocam bir de aynı şehirden bak
ilk ilan kocaeliydi ondan dedimReis ben Antalya civarında yaşıyorumda o yüzden atmıştım
Kral sadece kasayı vericekse alabilirimNasıl derseniz hocam, bildiğim kadarıyla komple satacaktı inşallah fiyat performans bir ürün denk gelir kolay gelsin
Şehire fazla takılmıyorum reisilk ilan kocaeliydi ondan dedim